Yeni projesi belli oldu! Hazal Kaya setlere dönüyor!

Yeni+projesi+belli+oldu%21;+Hazal+Kaya+setlere+d%C3%B6n%C3%BCyor%21;
ABONE OL

Ünlü oyuncu Hazal Kaya, Aşkı Memnu dizisinde birlikte rol aldığı İlker Kızmaz'ın da eşi olan arkadaşı Aslı Kızmaz'ın kitabından uyarlanan sinema filminde rol alacak.

Ünlü oyuncu Hazal Kaya yeni projesini sosyal medya hesabından duyurdu. 
 
Yakın zamanda anne olduğu için setlere bir süre ara veren Hazal Kaya, arkadaşı Aslı Kızmaz'ın kitabından sinemaya uyarlanan "Benden Ne Olur" filminde rol alacak.
 
Yapımcığını da MedYapım'ın üstleneceği filmde Hazal Kaya, Sertab karakterini canlandıracak.
 
Hazal Kaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; film çalışmaları başladığında hamile kaldığını bu nedenle rol başkasına gideceği için üzüldüğünü ancak o dönem film ertelendiği için rolün yine kendisine geldiğini anlattı.
 
Filmin yapımcılığını üstlenen MedYapım "Aslı T. Kızmaz' ın yazdığı 'Benden Ne Olur' kitabı film oluyor. Başrolünde Hazal Kaya' nın oynayacağı filmimizin yakın zamanda sete çıkması planlanıyor" diyerek projeyi duyururken Hazal Kaya da şu açıklamayı yaptı:
 
Aslı kitabı bir okusana dediğinden itibaren Sertab’ı ben oynayacağım diyordum. Üstüne hamile kaldım,başkası oynayacak diye hasetlenirken film ertelendi...(gözüm kalır,benimle iyi geçinin)
 
Neyse sonuç olarak.. Sertab benim arkadaşlar. Ben oynayacağım...Nasıl kutlayacağımızı bilemiyoruz şu an. 'Benden Ne Olur' yakında sette...
 
 
twitter takip