10 Kasım Salı Günlük Burç Yorumu: Yeni iş fırsatları doğuyor!

10+Kas%C4%B1m+Sal%C4%B1+G%C3%BCnl%C3%BCk+Bur%C3%A7+Yorumu:+Yeni+i%C5%9F+f%C4%B1rsatlar%C4%B1+do%C4%9Fuyor%21;
ABONE OL

10 Kasım Salı günü yaşamınızda meydana gelebilecek değişimleri gökyüzünden gelen tüyolardan derledik... İşte, 10 Kasım salı günlük burç yorumu!

İnsanlar asırlar boyu yaşamlarında meydana gelebilecek gelişmeleri merak etmişlerdir. Köklü bir geçmişi olan astrolojiye olan merak ve ilgi tarihteki tüm toplumları etkisi altına almıştır. Gelecekte oluşabilecek farklılıklar veya beklenmedik durumlara karşı önceden hazırlı olmak için yıldızlardaki değişimlerden referans alan toplumlar, yıllar boyu bu geleneği bir sonraki kuşaklara da aktarmışlardır. İş, aşk, sağlık, para ve kariyer hayatınıza ilişkin derlediğimiz burç yorumları Medyakoridoru haber sitesinde de yer almaktadır.

İşte, astrolog Ceylin Çelebi'nin 10 Kasım Salı günlük burç yorumları:

KOÇ BURÇLARI VE YÜKSELEN KOÇ:

10 Kasım Salı günü Ay tüm gün Başak burcunda ilerliyor olacak. Evcil hayvanlarının bakımları ile ilgilenmen gerekebilir. Sabah saatlerinde işlerinde beklenmedik güzel gelişmeler ortaya çıkabilir.

BOĞA BURÇLARI VE YÜKSELEN BOĞA:

Çocuklarınla ilgili konuların öne çıktığı Salı günü onların hayatlarını ilgilendiren konularda düzenlemeler yapman gerekebilir. Akşam saatlerinde seni yanıltacak durumlardan uzak kalmalısın.

İKİZLER BURÇLARI VE YÜKSELEN İKİZLER:

10 Kasım Salı günü evinle ilgili konular öne çıkıyor olacak. Kandırılmalara açık olabileceğin bugün evinle ilgili işlemler yapmak istiyorsan dikkatli olman iyi olacaktır.

YENGEÇ BURÇLARI VE YÜKSELEN YENGEÇ:

Gün içerisinde cömert tavırların ile herkesin sevgisini kazanıyor olacaksın. Kardeşlerinle ilişkilerine önem vermen gereken bir gün. Eleştirel tutumuna dikkat etmen iyi olacaktır.

ASLAN BURÇLARI VE YÜKSELEN ASLAN:

Parasal meselelerde ihtiyatlı davranman gereken bir gün seni bekliyor olacak. Etrafındaki insanlara karşı temkinli olmalısın. Seni yanıltmaya çalışacak insanlar karşına çıkabilir.

BAŞAK BURÇLARI VE YÜKSELEN BAŞAK:

Ay tüm gün senin burcunda ilerliyor olacak. Kendinle ilgili önemli düzenlemeler içerisinde olabilirsin. Bir şeyleri yoluna sokmak için uygun bir gün olabilir.

TERAZİ BURÇLARI VE YÜKSELEN TERAZİ:

Sabah saatlerinde yapmak istediğin işler ile ilgili gereken cesareti kendinde buluyor olacaksın. Akşam saatlerinde işlerini yoluna sokmakta zorlanabilirsin.

AKREP BURÇLARI VE YÜKSELEN AKREP:

Gün boyunca arkadaşlarınla aranda eleştirel tutumun nedeniyle zorlanabilirsin. Daha yapıcı bir şekilde yaklaşman iyi olacaktır. Sabah saatlerinde sevindirici haberle alabilirsin.

YAY BURÇLARI VE YÜKSELEN YAY:

Özel ilişkilerinde uyum yakalamakta zorlanmayacağın bir gündesin. Sabah saatlerinde Güneş ile Neptün arasındaki uyumlu açı bir erkek eli ile bir hayalinin gerçekleştirilebileceğini anlatıyor.

OĞLAK BURÇLARI VE YÜKSELEN OĞLAK:

Eşinin ailesinden biri tarafından gelen eleştiri canını sıkabilir. İletişim konusunda aldanmalara maruz kalabilirsin. Dikkatli olman gerekiyor.

KOVA BURÇLARI VE YÜKSELEN KOVA:

Ödemelerin ile ilgili birtakım düzenlemeler içerisinde olabilirsin. Para alışverişi içerisinde olman durumunda dikkatli olman iyi olacaktır. Kandırılmalara açık olabilirsin.

BALIK BURÇLARI VE YÜKSELEN BALIKLAR:

Özel ilişkilerinde kandırılmalara açık olabilirsin. Dikkatli davranman gerekiyor. Akşam saatlerinde yapman gereken şeyler için acele kararlar vermekten uzak durmalısın.

 
twitter takip