11 Ekim Pazar Günlük Burç Yorumu: Yeni bir hayat başlıyor!

11+Ekim+Pazar+G%C3%BCnl%C3%BCk+Bur%C3%A7+Yorumu:+Yeni+bir+hayat+ba%C5%9Fl%C4%B1yor%21;
ABONE OL

11 Ekim Pazar günü yaşamınızda meydana gelebilecek değişimleri gökyüzünden gelen tüyolardan derledik... İşte, 11 Ekim Pazar günlük burç yorumu!

İnsanlar asırlar boyu yaşamlarında meydana gelebilecek gelişmeleri merak etmişlerdir. Köklü bir geçmişi olan astrolojiye olan merak ve ilgi tarihteki tüm toplumları etkisi altına almıştır. Gelecekte oluşabilecek farklılıklar veya beklenmedik durumlara karşı önceden hazırlı olmak olmak için yıldızlardaki değişimlerden referans alan toplumlar, yıllar boyu bu geleneği bir sonraki kuşaklara da aktarmışlardır. İş, aşk, sağlık, para ve kariyer hayatınıza ilişkin derlediğimiz burç yorumları Medyakoridoru haber sitesinde de yer almaktadır. 

 

İşte, sizler için hazırladığımız 11 Ekim Pazar günlük burç yorumları:

KOÇ BURCU (22 Mart - 20 Nisan)

İş hayatında beklenmedik kazançlar elde edebilirsiniz. Ailenizle parasal konular yüzünden problemler yaşanabilir ve bu yüzden fazlasıyla gerilebilirsiniz. Özel yaşamınızda ise karışık duygular söz konusu olabilir. Patnerinizin üzerine gitmemeli ve onu anlamaya özen göstermelisiniz.

BOĞA BURCU (21 Nisan – 21 Mayıs)

Hayatınızda radikal kararlar alıp başarı ile uygulayabileceksiniz. Kredi kartı harcamalarınıza dikkat etmeniz gereken zamanlardan geçiyorsunuz, kararlarınızı alırken bu durumu göz ardı etmemenizde fayda var. Özel hayatınızda partnerinizle keyifli zamanlar geçirdiğiniz zamanlardasınız, ilişkinizi resmiyete dökmek için adımlar atabilirsiniz.

İKİZLER BURCU (22 Mayıs - 23 Haziran)

İş ve özel hayatınız için fazlasıyla yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Bugün çok yorgun düşebilir ve bu da sağlığınızı olumsuz etkileyebilir. Bugün olası gelen iş tekliflerinin gerçek olup olmadığını iyice kontrol edin. Sizlere sunulan konuların gerçekliği konusunda emin olmadan girişimlerde bulunmayın. Özel hayatınızda partnerinizin üzerine çok fazla gitmemelisiniz, gerginliğinizi karşı tarafa aktarark haksızlık yapıyorsunuz. Baş ağrılarınıza dikkat!

YENGEÇ BURCU  (22 Haziran - 23 Temmuz)

Girişimlerinizin tamamında başarılı olabileceğiniz bir gündesiniz. İş hayatınızda yaşanan haksızlıklara bağlı maddi sıkıntılar ve engellemelerin ortadan kalkmasıyla rahat bir nefes alacak ve bir anda başarı çıtanızı yükselteceksiniz. Özel hayatınızda ani gelişen olaylarla can sıkıntısı yaşasanızda sakinliğinizi koruyarak adımlar atmalısınız. Sessizliğiniz karşı taraf için merak konusu olup ilgileri sizin üzerinizde toplayabilir.

ASLAN BURCU (24 Temmuz - 22 Ağustos)

Bugün para ile ilgili işlerinizi halledebilir, ödemelerinizi yoluna koyabilirsiniz. Bugün, araştırma yapmak, gerçekleri ortaya çıkarmak için çaba sarf edebilirsiniz. Özel hayatınızla ilgili yanlış kararlar almaya eğilimli olabilirsiniz. Bugün kandırılma, dolandırılma ihtimalimiz yüksektir, bir şeylere imza atmadan önce dikkatlice okunmasında yarar vardır.

BAŞAK BURCU  (23 Ağustos - 22 Eylül)

Eğlenceli, hareketli, dostlarınız ve arkadaşlarınızla çok sıkı iletişimde olacağınız bir gün olabilir. Para ile ilgili konularda özellikle bir şeylere imza atacaksanız, tüm maddeleri dikkatli bir şekilde okumanızda fayda var. Yapacağınız ödemelerde de doğru miktarlar olmasına dikkat edin, dalgınlık yüzünden hesap hataları, yanlış ödemeler gerçekleşmesin. Özel hayatınızda kördüğüm sıkıntılar canınızı fazlasıyla sıkıyor.

TERAZİ BURCU  (23 Eylül - 22 Ekim)

İş ve özel hayatınız için fazlasıyla yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Bugün çok yorgun düşebilir ve bu da sağlığınızı olumsuz etkileyebilir. Bugün olası gelen iş tekliflerinin gerçek olup olmadığını iyice kontrol edin. Sizlere sunulan konuların gerçekliği konusunda emin olmadan girişimlerde bulunmayın. Özel hayatınızda partnerinizin üzerine çok fazla gitmemelisiniz, gerginliğinizi karşı tarafa aktararak haksızlık yapıyorsunuz. Baş ağrılarınıza dikkat!

AKREP BURCU (24 Ekim - 22 Kasım)

Zekanızı ve özverinizi kullanarak yapamayacağınız hiçbir iş yok. İş hayatınızda sergilediğiniz planlı ve özverili hareketler üstlerinizin gözünden kaçmıyor. Eğitim konularına önem verirseniz oldukça olumlu sonuçlar alabilirsiniz. Özel hayatınızda partnerinize karşı ılımlı tavırlarınız onu size daha çok bağlıyor. Sağlık konusunda ise gözleriniz için doktora görünmenizde fayda var.

YAY BURCU (23 Kasım- 22 Aralık)

Yakın çevrenizde size baskı kurmaya çalışan insanlara kesinlikle fırsat vermemelisiniz. Sizi haklı olduğunuz konularda, haksız duruma düşürmek için uğraşıyor olabilirler. Özgür iradenizi kullanarak kimsenin sizi incitmesine izin vermeyin. İşinizle ilgili konularda sakinliğinizi korumalı, ve adımlarınızı atarken her zamankinden daha akılcıl davranmalısınız.

OĞLAK BURCU  (22 Aralık - 20 Ocak)

Bugün maddi anlamda pozitif bir gün geçirebilirsiniz. İş hayatında aktif bir şekilde çalışıp bugün beklenmedik kazançlar elde edebilirsiniz. Özel yaşamınızda partnerinizle yaşadığınız karışıklıkları çözmek için mantıklı yaklaşımlarda bulunarak sakinliğinizi korumalısınız. Mevsimler yorgunluklara dikkat.

KOVA BURCU (21 Ocak - 19 Şubat)

İş hayatınızdaki yoğunluk hayatınızın büyük bir bölümünü etkiliyor. Birlikte olduğunuz insanın iyi niyetinden faydalanmaya çalışan kişilere karşı tavrınızı belli etmeli, partnerinizi kendisini koruması konusunda uyarmalısınız. Özel hayatınızda partnerinizle her şey yolunda ilerliyor. Resmi işleriniz konusunda ihmalkar davranmamalısınız.

BALIK BURCU (20 Şubat - 21 Mart)

İşinizle alakalı konularda maddi anlamda kazançlı çıkacağınızı olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Güçlü enerjinizle etrafınızdaki insanların takdirini kazanarak desteklerini alabilirsiniz. Hayal gücünüzün ve sezgilerinizin güçlü olduğu bugün hislerinize güvenerek adımlar atabilirsiniz. Aşk hayatınızda yaşanan problemlere karşı fazlasıyla sertsiniz. Bu haliniz partnerinizin sizinle olan iletişimini zorlaştırıyor.

 

twitter takip