14 Kasım Cumartesi Günlük Burç Yorumu: Hafta sonu sizi hangi süprizler bekliyor?

14+Kas%C4%B1m+Cumartesi+G%C3%BCnl%C3%BCk+Bur%C3%A7+Yorumu:+Hafta+sonu+sizi+hangi+s%C3%BCprizler+bekliyor?
ABONE OL

14 Kasım Cumartesi günü yaşamınızda meydana gelebilecek değişimleri gökyüzünden gelen tüyolardan derledik... İşte, 14 Kasım Cumartesi günlük burç yorumu!

İnsanlar asırlar boyu yaşamlarında meydana gelebilecek gelişmeleri merak etmişlerdir. Köklü bir geçmişi olan astrolojiye olan merak ve ilgi tarihteki tüm toplumları etkisi altına almıştır. Gelecekte oluşabilecek farklılıklar veya beklenmedik durumlara karşı önceden hazırlı olmak için yıldızlardaki değişimlerden referans alan toplumlar, yıllar boyu bu geleneği bir sonraki kuşaklara da aktarmışlardır. İş, aşk, sağlık, para ve kariyer hayatınıza ilişkin derlediğimiz burç yorumları Medyakoridoru haber sitesinde de yer almaktadır.

İşte, astrolog Ceylin Çelebi'nin 14 Kasım Cumartesi günlük burç yorumları:

KOÇ BURÇLARI VE YÜKSELEN KOÇ:

14 Kasım Cumartesi günü Ay tüm gün Akrep burcunda ilerliyor olacak. Ortak paylaşımların ile ilgili konular öne çıkıyor. Gün boyunca zihinsel gerginliklerin söz konusu olabilir.

BOĞA BURÇLARI VE YÜKSELEN BOĞA:

Ay tam karşıt burcun olan Akrep'te ilerliyorken ikili ilişkilerinde sıra dışı konular söz konusu olabilir. Etrafındaki kişilerden güzel destekler alabilirsin.

İKİZLER BURÇLARI VE YÜKSELEN İKİZLER:

Sağılığınla ilgili konular bugünlerde hassaslaşabilir. Bilhassa günün ikinci yarısında baş ağrıları yaşayabilirsin. Mars bugün ileri hareketine dönüyor olacak.

YENGEÇ BURÇLARI VE YÜKSELEN YENGEÇ:

Aşk hayatında sabah saatlerinde tartışmalar baş gösterebilir. Olayları sakinlikle karşılaman iyi olacaktır. Baban ya da otorite figürün kişilerden önemli destekler görebilirsin.

ASLAN BURÇLARI VE YÜKSELEN ASLAN:

Evinle ilgili konular gün içinde öne çıkıyor olacak. Akşam saatlerine doğru çok istediğin bir şeyin olduğuna şahit olup çok sevinebilirsin.

BAŞAK BURÇLARI VE YÜKSELEN BAŞAK:

Beklenmedik gelişmeler sabah saatlerinde huzurunu kaçırabilir. Ne zamandır beklediğin bir destek bugün hayatındaki önemli bir erkekten görebilirsin.

TERAZİ BURÇLARI VE YÜKSELEN TERAZİ:

Parasal konularının öne çıktığı bugünlerde beklenmedik gelişmeler baş ağrıtıcı olabilir. Akşam saatlerine doğru daha kendinle kalman gereken enerjiler var.

AKREP BURÇLARI VE YÜKSELEN AKREP:

Ay cumartesi günü boyunca senin burcunda ilerliyor olacak. Akşam saatlerinde eşinden önemli bir işinle ilgili destek alabilirsin.

YAY BURÇLARI VE YÜKSELEN YAY:

Arka planda kalmış konuların pazar günü boyunca öne çıkarak zihinsel anlamda seni meşgul edebilir. Akşam saatlerinde cömert bir tanıdığının desteği hayli önemli olacaktır.

OĞLAK BURÇLARI VE YÜKSELEN OĞLAK:

Bu gece arkadaşlarından alacağın bazı haberler hem şaşırtıcı hem de zihinsel açıdan zorlayıcı olabilir. Akşam saatlerinde ise istediğin şeyler için önemli bir destek buluyorsun

KOVA BURÇLARI VE YÜKSELEN KOVA:

Sıra dışı konular sabah saatlerinde seni şaşırtacak olabilir. Kariyer hayatına ilişkin konular kafanı kurcalayacak olabilir.

BALIK BURÇLARI VE YÜKSELEN BALIKLAR:

Uzak akrabalarından alacağın haberler senin adına şaşırtıcı olabilir. Cömert bir el bugün seni çok mutlu ediyor. Hissiyatının hayli güçlü olacağı bir gündesin.

twitter takip