15 Kasım Pazar Günlük Burç Yorumu: Akrep burcundaki yeni ay neler söylüyor?

15+Kas%C4%B1m+Pazar+G%C3%BCnl%C3%BCk+Bur%C3%A7+Yorumu:+Akrep+burcundaki+yeni+ay+neler+s%C3%B6yl%C3%BCyor?
ABONE OL

15 Kasım Pazar günü yaşamınızda meydana gelebilecek değişimleri gökyüzünden gelen tüyolardan derledik... İşte, 15 Kasım Pazar günlük burç yorumu!

İnsanlar asırlar boyu yaşamlarında meydana gelebilecek gelişmeleri merak etmişlerdir. Köklü bir geçmişi olan astrolojiye olan merak ve ilgi tarihteki tüm toplumları etkisi altına almıştır. Gelecekte oluşabilecek farklılıklar veya beklenmedik durumlara karşı önceden hazırlı olmak için yıldızlardaki değişimlerden referans alan toplumlar, yıllar boyu bu geleneği bir sonraki kuşaklara da aktarmışlardır. İş, aşk, sağlık, para ve kariyer hayatınıza ilişkin derlediğimiz burç yorumları Medyakoridoru haber sitesinde de yer almaktadır.

İşte, astrolog Ceylin Çelebi'nin 15 Kasım Pazar günlük burç yorumları:

KOÇ BURÇLARI VE YÜKSELEN KOÇ:

15 Kasım Pazar günü Ay saat 08.07’de Akrep burcunun 23 derecesinde önemli bir yeni ay var. Hisseli kazanımların, başkasından elde ettiğin gelirin ile ilgili konularda yenilikler hayatında meydana gelebilir.

BOĞA BURÇLARI VE YÜKSELEN BOĞA:

Bugün gerçekleşecek Akrep yeni ayı ikili ilişkilerinde önemli gelişmeleri de beraberinde getiriyor olacak. Uzun soluklu bir ilişkin varsa bu ay ilişkini ciddi boyutlara taşıyabilirsin.

İKİZLER BURÇLARI VE YÜKSELEN İKİZLER:

15 Kasım tarihindeki Yeniay çalışma alanların ve günlük rutin işlerinle alakalı olarak hayatında önemli gelişmeleri tetikliyor olacak. Ne zamandır çalışma ortamında yenilikler yapmayı düşünüyorsan ihtiyaç duyduğun finansal desteği bulabilirsin.

YENGEÇ BURÇLARI VE YÜKSELEN YENGEÇ:

Akrep burcunda bugün saat 08.07’de bir yeniay meydana gelecek. Çocuklar ve aşk hayatını etkileyecek olan yeniay sürecinde bir arkadaşından destek görebilirsin.

ASLAN BURÇLARI VE YÜKSELEN ASLAN:

15 Kasım tarihli yeniay ile birlikte yeni bir alabilir, evini satmayı planlıyorsan olumlu geri dönüşler yaşayabilirsin. Aynı zamanda çalışanlarından da destekler görüyorsun.

BAŞAK BURÇLARI VE YÜKSELEN BAŞAK:

Akrep yeniayı kısa seyahatlerinle ilgili konularında seni etkiliyor olacak. Yeni bir araç satın almayı düşünüyorsan çocuklarının da yardımıyla amacına ulaşabilirsin.

TERAZİ BURÇLARI VE YÜKSELEN TERAZİ:

15 Kasım tarihindeki Akrep yeniayı parasal kazanımlarını etkiliyor olacak. Aile büyüğünden alacağın bir yardım ile de bir sorununu çözüme kavuşturabilirsin.

AKREP BURÇLARI VE YÜKSELEN AKREP:

15 Kasım Akrep yeniayı şüphesiz en çok seni etkiliyor olacak. Kardeşlerin ve yakın çevrenden alacağın destekler ile birlikte bireysel konularında yeni oluşumlar içerisine girebilirsiniz.

YAY BURÇLARI VE YÜKSELEN YAY:

15 Kasım Akrep yeniayı hastanelerle ilgili konularda veya kapalı ortamlarla ilgili konularında birtakım yenilikler içerisinde olmanı sağlayabilir. Parasal kazanımlarınla ilgili olumlu etkiler arka plandaki çalışmalarına önemli katkılar sağlayabilir.

OĞLAK BURÇLARI VE YÜKSELEN OĞLAK:

Akrep yeniayı 15 Kasım tarihinde saat sabah 08.07’de meydana geliyor olacak. Bu yeniay ile birlikte arkadaş ve sosyal çevrende yeni bir oluşum içerisine girebilirsin. Yeni bir çevreye girebilirsin.

KOVA BURÇLARI VE YÜKSELEN KOVA:

15 Kasım tarihinde Akrep burcundaki yeniay kariyerinle alakalı konularında ve üst, otorite figürlerinle ilgili olarak yeniliklerin hayatında meydana gelmesine olanak sağlıyor olacak.

BALIK BURÇLARI VE YÜKSELEN BALIKLAR:

Akrep burcunun 23 derecesinde meydana gelecek olan Yeniay 15 Kasım tarihinde gerçekleşecek. Yeniay ile birlikte bir yüksek eğitime başlayabilirsin. Hukuksal konularınla alakalı olarak hayatında olumlu geri dönüşler yaşayabilirsin.

twitter takip