18 Eylül cuma burç yorumları: Önemli kararlar kapıda! İşte, günlük burç yorumları...

18+Eyl%C3%BCl+cuma+bur%C3%A7+yorumlar%C4%B1:+%C3%96nemli+kararlar+kap%C4%B1da%21;+%C4%B0%C5%9Fte,+g%C3%BCnl%C3%BCk+bur%C3%A7+yorumlar%C4%B1...
ABONE OL

18 Eylül Cuma gününün burç yorumları astroloji tutkunları tarafından merak ediliyor...

18 Eylül 2020 Cuma tarihi, astrolojik açıdan bizlere neler söylüyor? Günlük burç yorumları ne ifade ediyor?

Cuma günü Ay Terazi burcunda ilerliyor. Bu durum burçlarda destekleyici bir gün anlamına geliyor. 18 Eylül Cuma günü Akrep burcu önemli bir karar alabilir, ticaretle uğraşan Kova burçları ise anlaşma yapabilir. İkizler burcu ise sabah saatlerinde birinden destek alabilir. Astrolog Ceylin Çelebi burçları yorumladı.

İşte, burç yorumları:

KOÇ BURCU VE YÜKSELEN KOÇ: 18 Eylül Cuma günü Ay Terazi burcunda ilerliyor. Evliliğinle ilgili uyum yaratmak önemli hale gelebilir. Sabah güne başlarken şifalanacağın güzel enerjiler altındasın.

BOĞA BURCU VE YÜKSELEN BOĞA: Evcil hayvanlarınla ilgili konular dikkat çekiyor olacak. Sabah erken saatlerde iletişime dikkat etmelisin. Akşam saatlerinde iş birliklerine dönük olarak hareket ediyor olacaksın.

İKİZLER BURCU VE YÜKSELEN İKİZLER: Ay’ın Terazi burcunda ilerlediği bugün çocukların arasında bir uyum sağlamak durumunda kalabilirsin. Sabah erken saatlerde senin için önemli bir erkek figüründen önemli bir destek görebilirsin.

YENGEÇ BURCU VE YÜKSELEN YENGEÇ: Ailende herkesi memnun etmeye çalışmaya odaklanabilirsin. Sabah erken saatlerde Güneş ve Satürn arasındaki uyumlu açı işlerinle ilgili destekleyici. Akşam saatlerinde ilişkilerinle ilgili eski birtakım konuları tekrar gözden geçirmen gerekebilir.

ASLAN BURCU VE YÜKSELEN ASLAN: Bugünlerde kulağına birtakım dedikodular çalınabilir. Kardeşlerinle olan ilişkilerinde iletişime dikkat etmelisin. Mesuliyet alman gereken durumlar ortaya çıkabilir.

BAŞAK BURCU VE YÜKSELEN BAŞAK: Kişisel bakımına para harcayabilirsin bugünlerde. Sabah erken saatlerde senin için önemli bir erkek figüründen önemli bir destek görebilirsin.

TERAZİ BURCU VE YÜKSELEN TERAZİ: Fiziksel görünümüne önem verdiğin günlerdesin. Akşam saatlerinde iş birliği yapman gereken durumlar söz konusu olabilir ve bunlardan fayda sağlayabilirsin. İlişkinde karşılıklı uyum ile sorunları çözüyorsun.

AKREP BURCU VE YÜKSELEN AKREP: Ay’ın Terazi burcunda ilerlediği bugünlerde hastaneler ile ilgili konular senin için önemli hale gelebilir. Senin için önemli bir kararı bugünlerde alabilirsin.

YAY BURCU VE YÜKSELEN YAY: 18 Eylül Cuma günü Ay Terazi burcunda ilerliyor. Hedeflediğin konuların üzerine gidiyor olacaksın. İkili ilişkilerinde uyumu yakalıyorsun.

OĞLAK BURCU VE YÜKSELEN OĞLAK: Gerçekleştirmek istediğin amaçların ile ilgili olarak diplomatik davranman gerekebilir. Kendini çok fazla yormadan akışta kalman iyi olacaktır. Stres ve gerginliklerden uzak bir gün geçireceksin.

KOVA BURCU VE YÜKSELEN KOVA: Ay’ın Terazi burcunda ilerlediği bugünlerde yabancılar ile ilgili konuların ön plana çıkıyor olacak. Dış ticaret ile uğraşıyorsan sabah saatlerinde bazı anlaşmalar yapmak adına harekete geçebilirsin.

BALIK BURCU VE YÜKSELEN BALIK: Harcamalarını dikkatli planlaman gereken bir dönem. Eşinin maddi kaynakları ile ilgili geçmişte üstü kapatılmış bir konu tekrar gündeme gelebilir.

twitter takip