2 Aralık Çarşamba Günlük Burç Yorumu: Hangi burçlar şanslı gününde?

2+Aral%C4%B1k+%C3%87ar%C5%9Famba+G%C3%BCnl%C3%BCk+Bur%C3%A7+Yorumu:+Hangi+bur%C3%A7lar+%C5%9Fansl%C4%B1+g%C3%BCn%C3%BCnde?
ABONE OL

2 Aralık Çarşamba günü yaşamınızda meydana gelebilecek değişimleri gökyüzünden gelen tüyolardan derledik... İşte, 2 Aralık Çarşamba günlük burç yorumu!

İnsanlar asırlar boyu yaşamlarında meydana gelebilecek gelişmeleri merak etmişlerdir. Köklü bir geçmişi olan astrolojiye olan merak ve ilgi tarihteki tüm toplumları etkisi altına almıştır. Gelecekte oluşabilecek farklılıklar veya beklenmedik durumlara karşı önceden hazırlı olmak için yıldızlardaki değişimlerden referans alan toplumlar, yıllar boyu bu geleneği bir sonraki kuşaklara da aktarmışlardır. İş, aşk, sağlık, para ve kariyer hayatınıza ilişkin derlediğimiz burç yorumları Medyakoridoru haber sitesinde de yer almaktadır.

İşte, astrolog Ceylin Çelebi'nin 2 Aralık Çarşamba günlük burç yorumları:

KOÇ BURCU VE YÜKSELEN KOÇ

2 Aralık 2020 Çarşamba günü saat 06.33'te Ay İkizler burcundan ayrılıp Yengeç burcuna geçiş yapıyor olacak. Ailevi ilişkiler sabah saatlerinden itibaren önem kazanıyor olacak.

BOĞA BURCU VE YÜKSELEN BOĞA

Ay’ın Yengeç burcuna geçeceği çarşamba günü özel ilişkilerindeki görüşmeler öne çıkıyor. Ailevi konularda önemli gelişmeler akşam saatlerinde söz konusu olabilir.

İKİZLER BURCU VE YÜKSELEN İKİZLER

Parasal konularda fazla tutucu davranabilirsin. Sabah saat 06.33’e kadar yeni bir iş başlatmamaya özen göstermelisin.

YENGEÇ BURCU VE YÜKSELEN YENGEÇ

Fiziksel sağlığın ile ilgili konularda önemli gelişmeler söz konusu olabilir. Daha çok kendinle ilgili konulara yöneleceğin Çarşamba günü hassas enerjiler altında olabilirsin.

ASLAN BURCU VE YÜKSELEN ASLAN

Ay arka alanında ilerliyorken geçmişte kalan günlere olan özlemin artabilir. Duygusal açıdan hassas bir günündesin. Akşam saatleri görüşmelerin adına uygun enerjiler var.

BAŞAK BURCU VE YÜKSELEN BAŞAK

Sosyal çevre ile ilişkilerinin sıcak bir şekilde seyredeceği gün içerisinde aşk hayatında gerçeklerden kaçmaya meyilli olabilirsin. Ayın burç değiştirmesinden ötürü değişken enerjiler altında olabilirsin.

TERAZİ BURCU VE YÜKSELEN TERAZİ

Sosyal statünü ilgilendiren konularda önemli bir teklif alabilirsin. Ailevi konuları da çok fazla önemsediğin bir gündesin.

AKREP BURCU VE YÜKSELEN AKREP

Yurt dışı ile ilgili konularda önemli gelişmeler söz konusu olabilir. Sabah saatlerinde enerjin hayli yerinde. Önemli görüşmelerini akşam saatlerine almalısın.

YAY BURCU VE YÜKSELEN YAY

Miras veya benzeri bir konuda beklediğin bir haber gelebilir ve beklenmedik bir gelişme yaşanabilir. Hassas enerjilerin yüksek olduğu bugün bir erkekten alacağın haber seni sarsabilir.

OĞLAK BURCU VE YÜKSELEN OĞLAK

Çarşamba günü saat 06.33’te Ay karşıt burcun olan Yengeç burcuna geçiş yapıyor olacak. İkili ilişkilerindeki görüşmelerini akşam saatlerine alman iyi olacaktır.

KOVA BURCU VE YÜKSELEN KOVA

Günlük işlerinin öne çıktığı bugün evcil hayvanlarının bakımı ile ilgilenmen gerekebilir. Akşam saatlerinde görüşmelerini düzenleyebilirsin.

BALIK BURCU VE YÜKSELEN BALIKLAR

Romantik ve hassas bir günündesin. Bilhassa aşk hayatın ile ilgili konularda karşı tarafla olan görüşmelerini akşam saatlerine alman iyi olacaktır.

 

twitter takip