2 Ekim Cuma Günlük burç yorumu: Koç burcundaki dolunayın etkileri

2+Ekim+Cuma+G%C3%BCnl%C3%BCk+bur%C3%A7+yorumu:+Ko%C3%A7+burcundaki+dolunay%C4%B1n+etkileri
ABONE OL

2 Ekim 2020 burç yorumlarında Koç burcunda meydana gelen dolunayın etkileri ön plana çıkıyor. Günlük burç yorumları meslek ve aşk konularında bilgi veriyor. Cuma günü Akrep burcu meslek hayatında önemli bir adım atabilir.

2 Ekim Cuma günü Koç burcunda önemli bir dolunay meydana gelecek. Ekim ayı burç yorumları bu durumdan nasıl etkilenecek? Günlük burç yorumları Astrolog Ceylin Çelebi tarafından dolunayın etkilerine göre hazırlandı. Yengeç burcu Koç Dolunayının etkilerini kariyer hayatında görecek, Akrep burcu ise meslek hayatında önemli bir adım atabilir. Yay burçlarını aşk hayatı bekliyor. İşte 2 Ekim Cuma 2020 burç yorumları...

KOÇ BURCU VE YÜKSELEN KOÇ: 2 Ekim Cuma günü Koç burcunun 9 derecesinde saat 00.05’te önemli bir dolunay meydana gelecek. Dolunay enerjisi ile birlikte sağlığınla ilgili konulara daha fazla odaklanabilirsin. Daha önce ikili ilişkilerinle ilgili başlatmış olduğun birtakım konular daha görünür hale gelebilir.

BOĞA BURCU VE YÜKSELEN BOĞA: Koç Dolunayı ile birlikte mesleğinde atmış olduğun birtakım adımların neticesini arka planda yürüttüğün işler nezdinde görünür hale getirebilirsin. Arkandan dönen işlerin önüne düşeceği, gizli sırların açığa çıkacağı önemli günlerden geçiyorsun.

İKİZLER BURCU VE YÜKSELEN İKİZLER: Sosyal çevrenle ilgili konularda daha düşünerek hareket etmen gereken bir süreçten geçiyorsun. Kendini arkadaşlarınla ilgili çok fazla ön plana atman kurban durumuna düşmene sebep olabilir.

YENGEÇ BURCU VE YÜKSELEN YENGEÇ: Koç Dolunayının etkilerini kariyer hayatında yaşıyor olacaksın. Birtakım kararları daha cesaretle alman gereken bir süreç var önünde. İyi değerlendirmelisin. 

ASLAN BURCU VE YÜKSELEN ASLAN: Uzak akrabaların ve eğitim hayatınla ilgili konuları etkisi altına alacak olan önemli bir Koç Dolunayı seni bekliyor. Yeni bir eğitime başlayabilir ve kendini geliştirmeye odaklanabilirsin.

BAŞAK BURCU VE YÜKSELEN BAŞAK: Koç Dolunayı ile birlikte gerginliklerin yüksek olabilir. Trafikte çok fazla hız yapmamaya özen göstermelisin. Kaza enerjilerinin aktif olduğu bugünlerde zihinsel ve fiziksel enerjilerini kontrol edebilmen önem kazanıyor.

TERAZİ BURCU VE YÜKSELEN TERAZİ: 2 Ekim günü tam karşıt burcunda meydana gelecek olan Koç Dolunayı ikili ilişkilerinle ilgili birtakım konuları daha fazla sorgulamana neden olabilir. Dolunay sonrasında gerginliklerin bir süre devam edebilir.

AKREP BURCU VE YÜKSELEN AKREP: Koç Dolunayının etkilerini mesleğinle ilgili konularda yaşıyor olacaksın. Bu alanda önemli bir adım atman gereken durumlar söz konusu olabilir. Baş ağrıların sıkça yaşanabilir.

YAY BURCU VE YÜKSELEN YAY: Aşk hayatının hayli aktif olacağı bir döneme giriyorsun. Daha önce temellerini attığın bir ilişki Koç Dolunayı ile birlikte daha net görülür bir hale gelebilir.

OĞLAK BURCU VE YÜKSELEN OĞLAK: Evini, yuvanı ilgilendiren meselelerde atak davranman gereken durumlar söz konusu olabilir. Ebeveynlerinle yaşadığın gerilimli durumları biraz daha fazla tırmandıracak bir Dolunay etkisi görülebilir.

KOVA BURCU VE YÜKSELEN KOVA: Kardeşlerin ve yakın çevrenle ilgili konularda kendini fazla öne atıyor olman kurban durumuna düşmene sebebiyet verebilir. Daha önceden söylenmiş bir söz ile ilgili senden bir hareket ve tamamlanma bekleyebilirler.

BALIK BURCU VE YÜKSELEN BALIK: Parasal konularını etkileyecek bir Dolunay bugün saat 00.05’te meydana geliyor olacak. Dolunay öncesinde yapmış olduğun bir işin parasal sonuçlarını şimdi elde edebilirsin. Harcamalarını dikkatli planlaman gereken bir süreçtesin. 

twitter takip