28 Ekim Çarşamba Günlük Burç Yorumu: Yeni fırsatlara hazırlıklı olun!

28+Ekim+%C3%87ar%C5%9Famba+G%C3%BCnl%C3%BCk+Bur%C3%A7+Yorumu:+Yeni+f%C4%B1rsatlara+haz%C4%B1rl%C4%B1kl%C4%B1+olun%21;
ABONE OL

28 Ekim Çarşamba günü yaşamınızda meydana gelebilecek değişimleri gökyüzünden gelen tüyolardan derledik... İşte, 28 Ekim Çarşamba günlük burç yorumu!

İnsanlar asırlar boyu yaşamlarında meydana gelebilecek gelişmeleri merak etmişlerdir. Köklü bir geçmişi olan astrolojiye olan merak ve ilgi tarihteki tüm toplumları etkisi altına almıştır. Gelecekte oluşabilecek farklılıklar veya beklenmedik durumlara karşı önceden hazırlı olmak için yıldızlardaki değişimlerden referans alan toplumlar, yıllar boyu bu geleneği bir sonraki kuşaklara da aktarmışlardır. İş, aşk, sağlık, para ve kariyer hayatınıza ilişkin derlediğimiz burç yorumları Medyakoridoru haber sitesinde de yer almaktadır.

İşte, 28 Ekim Çarşamba günlük burç yorumları:

KOÇ BURCU 28 Ekim 2020 Çarşamba GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Mart - 20 Nisan)

Hafta sonu sizin için hareketli başladı. Geniş aile buluşmasının ardından tatilin son gününde yeni ortamlarda kendinizi bulacaksınız. Yeni insanlarla tanışıp bir etkilenme sürecine girebilirsiniz. Gecikmelerin motivasyonunuzu bozmamasına dikkat edin. Yatırım konusunda acele ederseniz zararlı çıkabilirsiniz.

BOĞA BURCU 28 Ekim 2020 Çarşamba GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Nisan - 23 Mayıs)

Bugün gereksiz tartışmalardan uzak durmaya çalışın. Birlikte yaşadığınız insanların arasında çıkabilecek tartışma sizin de etkilenmenize yol açabilir. Sakın bu konuya dahil olmayın, boşu boşuna canınız sıkılır. Harcamalarınız standardınızın epeyce üzerinde. Bugünlerde özellikle kredi kartı harcamalarınızı kontrol altında tutmalısınız.

İKİZLER BURCU 28 Ekim 2020 Çarşamba GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Mayıs - 23 Haziran)

Son günlerde artan iş temposu ve özel hayatınızdaki fırtınalı günler sizi bir hayli yordu. Bu gün kendinizi sakin ve huzurlu hissedeceğiniz ortamlara gidin. Akşam saatlerinde yakınlarınızdan davet gelebilir. Büyük ailenizle birlikte olmak size de onlara da iyi gelecektir. Önemli bir sürecin içine girmeden önce kendinize zaman ayırın.

YENGEÇ BURCU 28 Ekim 2020 Çarşamba GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Haziran - 23 Temmuz)

Bugün sizin huzurlu ve mutlu günlerinizden biri. Çevrenizdeki ve hayatınızdaki tüm olumsuzluklara karşın gelecek konusunda ümitli olacaksınız. Bu sizin vereceğiniz bazı kararlarla da kalıcı olacak. Özellikle aşk hayatınızdaki konularda kendinizi asla üzmeyin. Kökten değişikliklere girebileceğiniz, değişik önerilere hazırlıklı olun, ilgi duyacaksınız.

ASLAN BURCU 28 Ekim 2020 Çarşamba GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Temmuz - 22 Ağustos)

Bugün sabah saatlerinde gelen bir haberle güne mutlu ve zinde başlayabilirsiniz. Kendinizi güzel bir güne hazırlayın. Bir çok konuda çabalarınız sonuç verdi ve siz artık isteklerine çok yaklaşmış birisiniz. Küçük sağlık sorunlarının sizi üzmesine izin vermeden önce mutlaka doktorunuza görünün ve keyifle başarının ve mutluluğun tadını çıkarın.

BAŞAK BURCU 28 Ekim 2020 Çarşamba GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ağustos - 22 Eylül)

Özel hayatınızla ilgili aldığınız kararları yeniden gözden geçirmek isteyebilirsiniz. Bugün partnerinizle uzun ve ayrıntılı bir konuşma yapabilir ve önemli bir karar alabilirsiniz. Açık ve samimi olmak yararlı olacaktır. Sağlığınızla ilgili kuruntular yapmaktan vazgeçmeli beslenmenize dikkat etmelisiniz. Parasal konularda hafta başı önemli haberler alabilirsiniz.

TERAZİ BURCU 28 Ekim 2020 Çarşamba GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 22 Ekim)

Bugün yeni haftaya başlamadan enerji depolayacağınız gün. Kendinizi sosyal hayatın hareketine bırakın. İş hayatınızın sizi baskılamasına izin vermeyin. Zamanından önce strese girmenin size bir faydası olmayacak. İstekleriniz gerçekleşmediğinde de çabuk öfkelenmeyin! Ödemeyi unuttuğunuz küçük bir fatura canınızı sıkabilir.

AKREP BURCU 28 Ekim 2020 Çarşamba GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ekim - 22 Kasım)

Bugün özel hayatınızda mutlu bir gün sizi bekliyor, sizi sevenlere gülmeyi unutmayın. Kafanızdaki maddi konuları dikkatlice düşünerek hareket edin. Satın alma niyetlerinizi bir süre daha ertelemek zorunda kalabilirsiniz. Bugün alacağınız övgüler motivasyonunuzu arttıracak. Bugün kendinizi şımartma gününüz.

YAY BURCU 28 Ekim 2020 Çarşamba GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 22 Aralık)

Her ne kadar hayat sizin dışınızda aksa da her şeyi kabullenmekten vazgeçin. Gerek aşk hayatında gerekse sosyal yaşamda hayır demeyi öğrenmelisiniz. Sorunlu ilişkileri taşımaktan vazgeçmelisiniz. Önceki ilişkilerinizde yaşadığınız olumsuzluklar ise sizin bu anlamda geri adım atmanıza neden oluyor. Bu anlamda tedbirli olmanız gerekiyor.

OĞLAK BURCU 28 Ekim 2020 Çarşamba GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Bugün hayatınızla ilgili alacağınız kritik kararlar için sakın acele etmeyin, bu sizi zarara uğratabilir. Kötü sonuçlarla karşılaşabilirsiniz. İş hayatınızda ise yeni girişimler sizin için iyi sonuçlar verebilir ve maddi kazançla sonuçlanabilir. Çevrenizdeki insanlara karşı kapalı kutu olmaktan vazgeçmelisiniz aksi takdirde yalnız kalabilirsiniz.

KOVA BURCU 28 Ekim 2020 Çarşamba GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 19 Şubat)

Bugünlerde duygu dünyanız fazlasıyla kırılgan. Sürekli içinize kapanarak sorunları çözmenizse imkansız. Dostlar zor zamanlar içindir, bugün onlarla vakit geçirebilir onların desteğini alabilirsiniz. Parasal konularda kendinizi strese sokmanız gereksiz. Birikimleriniz kendinizi güvende hissetmeniz için yeter de artar bile.

BALIK BURCU 28 Ekim 2020 Çarşamba GÜNLÜK BURÇ YORUMU (20 Şubat - 21 Mart)

Geride kalan haftanın yorgunluğunu atmak için kısa bir tatil iyi gelebilir. Üstelik özel hayatınızda her şey yeniden yoluna girmişken bugünü partnerinizle geçirmek her ikinize de iyi gelecektir. Bir iyi haber de parasal konuda. Aylardır bekleyip artık umudunuzu tüketen para, önümüzdeki günlerde gelecek.

twitter takip