28 Mart günlük burç yorumu: İstanbul Sözleşmesi yaşatır!

28+Mart+g%C3%BCnl%C3%BCk+bur%C3%A7+yorumu:+%C4%B0stanbul+S%C3%B6zle%C5%9Fmesi+ya%C5%9Fat%C4%B1r%21;
ABONE OL

28 Mart Pazar günü yaşamınızda meydana gelebilecek değişimleri gökyüzünden gelen tüyolardan derledik... İşte, 28 Mart Pazar günlük burç yorumu...

İnsanlar asırlar boyu yaşamlarında meydana gelebilecek gelişmeleri merak etmişlerdir. Köklü bir geçmişi olan astrolojiye olan merak ve ilgi tarihteki tüm toplumları etkisi altına almıştır.

Gelecekte oluşabilecek farklılıklar veya beklenmedik durumlara karşı önceden hazırlı olmak için yıldızlardaki değişimlerden referans alan toplumlar, yıllar boyu bu geleneği bir sonraki kuşaklara da aktarmışlardır.

İş, aşk, sağlık, para ve kariyer hayatınıza ilişkin derlediğimiz burç yorumları Medyakoridoru haber sitesinde de yer almaktadır.

İşte, 28 Mart Pazar günlük burç yorumları

28 Mart 2021 Pazar Günü Koç Burcunu Neler Bekliyor?

Mesleki konularda etkin kişiler istediğiniz şansı size verecekler ve birçok fırsatı bir arada yakalayacaksınız. Güvendiğiniz kişilerle bir arada olma ihtiyacı içindesiniz. Gücünüzü çevrenize ispat etmek isteyeceksiniz.

28 Mart 2021 Pazar Günü Boğa Burcunu Neler Bekliyor?

Sevdiklerinizin fikri sizin için çok önemli. Daha bağımsız olmaya çalışmalısınız. Bugün, girişimci yönlerinizi özgürce kullanmak isteyecek ve kendinizi ifade ederken, yakın çevrenizin olumlu yaklaşımlarından faydalanacaksınız.

28 Mart 2021 Pazar Günü İkizler Burcunu Neler Bekliyor?

Çevrenizi kuşatan akıllı kişilerden faydalanmasını bilmelisiniz. Dostlarınızın iyi niyetle yaklaşımları karşısında siz de gereken karşılığı vereceksiniz. Ailenizle aranızda ilişkiler çok önemli. Damar sorunlarına dikkat.

28 Mart 2021 Pazar Günü Yengeç Burcunu Neler Bekliyor?

Bugün hassasiyetiniz çok yüksek. Alınganlığınız tavan yapabilir. Yaşadığınız aşk varsa, birçok zorluğa maruz kalacaksınız. İnatçı tavırlarınızın ardındaki nedenler anlaşılmasa da, daha sonra dostlarınız hak vereceklerdir.

28 Mart 2021 Pazar Günü Aslan Burcunu Neler Bekliyor?

Özgürlüğünüzü yeterince kullanamıyorsunuz. Çünkü Bugün Ay'ın bulunduğu konum, aşk ilişkilerinizi gündeme getirecektir. Ortak çalışmalar içinde olduğunuz zaman, son derece huzursuzlaşıyorsunuz. Uykunuzu ihmal etmemelisiniz.

28 Mart 2021 Pazar Günü Başak Burcunu Neler Bekliyor?

Henüz hayata geçiremediğiniz konuların alt yapısı üzerinde çalışmalar yapıyorsunuz. Bugün arkadaşlarınızla bir arada olmanın yararını yaşıyor, onların desteği konusunda olumlu yansımalar alıyorsunuz. Rakipleriniz tarafından takip ediliyorsunuz.

28 Mart 2021 Pazar Günü Terazi Burcunu Neler Bekliyor?

İşinizde yükselme, kendinizin için uygun koşulları hazırlama konusunda ideal bir gün olacağından emin olabilirsiniz. Çevrenizin etkisinde kalacaksınız. Fikirlerinizi beğenmeyenlere karşı ani tepki göstermemelisiniz.

28 Mart 2021 Pazar Günü Akrep Burcunu Neler Bekliyor?

Yanlış anlaşılma korkusu yaşıyor olmanız, kişisel enerjinizi kullanma konusunda size kısıtlamalar getirecektir. İlişkinizi rutin bir hale getirdiniz. Sorunlarınızı karşılıklı konuşmalı ve aksayan konuları gözden geçirmelisiniz.

28 Mart 2021 Pazar Günü Yay Burcunu Neler Bekliyor?

Aşka her zaman çok önem veren bir kişi olarak, her zamankinden çok daha fazla aşk duygularınızın yoğun olacağını bilmelisiniz. Duygusal bir dönem yaşıyorsunuz. Katılacağınız toplantılarda bazı kişilerin dikkatini çekeceksiniz.

28 Mart 2021 Pazar Günü Oğlak Burcunu Neler Bekliyor?

Çevrenizde size yardım edecek ve enerjinizi sizin için kullanacak arkadaşlarınız olacaktır. Bazılarınız tepkili davranıyor ve duygusal çıkmazlara giriyorsunuz. Bulunduğunuz şartları değiştirmek yerine uyum göstermelisiniz.

28 Mart 2021 Pazar Günü Kova Burcunu Neler Bekliyor?

İyi bir dönemdesiniz. Sorunlarınızın kendi içinde çözüldüğünü göreceksiniz. Güvendiğinizi kişilerle yapacağınız iş birliği rahatlamanıza neden olacak. Yaşantınızla ilgili sorunların üstesinden kolay bir şekilde geleceksiniz.

28 Mart 2021 Pazar Günü Balık Burcunu Neler Bekliyor?

Duygusal takıntılarınızın sizi yönlendirmesine izin vermediğiniz sürece, ele aldığınız konuları başarılı bir şekilde sonuçlandıracaksınız İletişim konusunda gerekli her türlü donanıma sahipsiniz. Çevrenize önem vermelisiniz.

twitter takip