29 Aralık burç yorumu: Tedbirli olmalısınız!

29+Aral%C4%B1k+bur%C3%A7+yorumu:+Tedbirli+olmal%C4%B1s%C4%B1n%C4%B1z%21;
ABONE OL

29 Aralık Çarşamba günü yaşamınızda meydana gelebilecek değişimleri gökyüzünden gelen tüyolardan derledik... İşte, 29 Aralık Çarşamba günlük burç yorumu!

İnsanlar asırlar boyu yaşamlarında meydana gelebilecek gelişmeleri merak etmişlerdir. Köklü bir geçmişi olan astrolojiye olan merak ve ilgi tarihteki tüm toplumları etkisi altına almıştır.

Gelecekte oluşabilecek farklılıklar veya beklenmedik durumlara karşı önceden hazırlı olmak için yıldızlardaki değişimlerden referans alan toplumlar, yıllar boyu bu geleneği bir sonraki kuşaklara da aktarmışlardır.

 

İş, aşk, sağlık, para ve kariyer hayatınıza ilişkin derlediğimiz burç yorumları Medyakoridoru haber sitesinde de yer almaktadır.

İşte, 29 Aralık Çarşamba günlük burç yorumları:

29 Aralık Çarşamba 2021 Günü Koç Burcunu Neler Bekliyor?

İnsanlar sizden etkilenirken fikirlerinize karşı çıkamıyorlar. Tutku ve aşk insanısınız. Üstelik ihtiraslı aşklarınız dillere destandır. Bugünlerde mantıklı ve sakin bir aşka dönüşebilecek önemli duygular peşindesiniz. Hatalara açıksınız.

29 Aralık Çarşamba 2021 Günü Boğa Burcunu Neler Bekliyor?

Karşılaşacağınız kişilerde farklı özellikler arıyorsunuz. Planlarınızı gizli tutmak istiyorsunuz fakat çevrenize duvar örmeniz zor olabilir. Önceden paye verdiğiniz kişi artık sizin için önemli değil. Duygusal bir gün...

29 Aralık Çarşamba 2021 Günü İkizler Burcunu Neler Bekliyor?

Aşk yaşamınızda karışıklıklar meydana gelebilir. Partnerinizin sizinle ilgili düşünceleri var. Bazı sırlarınızın olabileceğinizi düşünmeye başlayacaksınız. Kendinize dönük davranırsanız, duygusal hatalar yaşayabilirsiniz.

29 Aralık Çarşamba 2021 Günü Yengeç Burcunu Neler Bekliyor?

Hızlı başlayan ve biten duygulara karşı dikkatli olmalısınız. Bu dönem flört etmeye daha çok vakit harcıyorsunuz ama aşka daha çok şans vermeniz sizi üzebilir. Gelişmelerden gerekli dersleri çıkararak, önleminizi alacaksınız.

29 Aralık Çarşamba 2021 Günü Aslan Burcunu Neler Bekliyor?

Muazzam bir sevgi birikimine sahipsiniz. Yıllar geçtikçe düşüncelerinizi kristalleştirmeyi öğreneceksiniz. Aile içi tartışmaların dozunu arttırmamak sizin elinizde. Haklı olduğunuzu kanıtlamak için çaba harcıyorsunuz.

29 Aralık Çarşamba 2021 Günü Başak Burcunu Neler Bekliyor?

Bilgi sahibi olmadığınız konularda fikir yürütme huyunuzu kontrol altına almanız, sizin yararınıza olacak. Çünkü zor durumda kalarak karşınızdaki kişinin güvenini kaybedebilirsiniz. Fikir beyan etmek zorunda değilsiniz.

29 Aralık Çarşamba 2021 Günü Terazi Burcunu Neler Bekliyor?

Duygularınızda farklı bir mantık var. Sizinle ilgili konulara başkaları tarafından yorum getirilmesine karşısınız. Bugün partnerinizle birlikte vereceğiniz kararlarda, önemsiz konularda ısrarcı olmazsanız sorun kalmayacak.

29 Aralık Çarşamba 2021 Günü Akrep Burcunu Neler Bekliyor?

Orijinal dostluklar ve arkadaşlıklar gündeme gelecek. Yeni tanıştığınız kişilerle uygun sohbet ortamları yakalayacak, uyumlu kişilik sergileyeceksiniz. Bu dönemde ani başlayan aşk ilişkilerine karşı tedbirli olmalısınız.

29 Aralık Çarşamba 2021 Günü Yay Burcunu Neler Bekliyor?

Kariyerinizle ilgili başarı, size parayı da getirecek. Yaptığınız işi severek yapacaksınız, enerjik halinizi istediğiniz yönde kullanıyorsunuz. Kendinize güvenmeniz sayesinde çok işler başaracaksınız. Sabırsızlık kaybettirir, dikkat.

29 Aralık Çarşamba 2021 Günü Oğlak Burcunu Neler Bekliyor?

Bu dönemde sosyal yaşamınızın ilginç olaylara sahne olduğunu görecek ve önemli kişilerle bir arada olacaksınız. Bu grup aktiviteleri çerçevesinde; bazı kişilerle, aynı düşünce noktasında buluşacak ve kenetleneceksiniz.

29 Aralık Çarşamba 2021 Günü Kova Burcunu Neler Bekliyor?

Kısa mesafeli yolculukların ve ilişkilerin size sağlayacağı kazançları hesaplamanın tam zamanı. Bu dönemde politik olun, çevrenize gülümseyin. Bazen çekişmeli durumlarda takıntı derecesinde davranışlar içine giriyorsunuz.

29 Aralık Çarşamba 2021 Günü Balık Burcunu Neler Bekliyor?

Bugün çevrenizde oluşan kalabalıkların dostluk gösterilerine kanmayın. Kişisel çabalarınızı işinize rahat bir şekilde aktarabileceksiniz. Yaşam kalitenizi arttırma konusunda gösterdiğiniz olumlu çaba, verimli sonuç veriyor.

twitter takip