29 Ekim Perşembe Günlük Burç Yorumu: Yeni hayatınıza merhaba deyin!

29+Ekim+Per%C5%9Fembe+G%C3%BCnl%C3%BCk+Bur%C3%A7+Yorumu:+Yeni+hayat%C4%B1n%C4%B1za+merhaba+deyin%21;
ABONE OL

29 Ekim Perşembe günü yaşamınızda meydana gelebilecek değişimleri gökyüzünden gelen tüyolardan derledik... İşte, 29 Ekim Perşembe günlük burç yorumu!

İnsanlar asırlar boyu yaşamlarında meydana gelebilecek gelişmeleri merak etmişlerdir. Köklü bir geçmişi olan astrolojiye olan merak ve ilgi tarihteki tüm toplumları etkisi altına almıştır. Gelecekte oluşabilecek farklılıklar veya beklenmedik durumlara karşı önceden hazırlı olmak için yıldızlardaki değişimlerden referans alan toplumlar, yıllar boyu bu geleneği bir sonraki kuşaklara da aktarmışlardır. İş, aşk, sağlık, para ve kariyer hayatınıza ilişkin derlediğimiz burç yorumları Medyakoridoru haber sitesinde de yer almaktadır.

İşte, 29 Ekim Perşembe günlük burç yorumları:

KOÇ BURCU 29 Ekim 2020 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mart - 20 Nisan)

Duygusal anlamda bazı sorunlar yaşayabilirsiniz hatta sevgiliniz sizin takıntılı olduğunuzu bile söyleyebilir onu dikkate almalı ve söylediklerini yapmalısınız. Kariyeriniz gayet iyi hatta istediğinizin üstünde performans sağlıyorsunuz ancak yine de mutluluğa erişebilmiş değilsiniz. Maddi konularda istikrarlısınız harcamalarınıza dikkat ediyorsunuz hayalleriniz sizin için önemli.

BOĞA BURCU 29 Ekim 2020 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan – 21 Mayıs)

Size göre aşkta kurallar olmamalı hatta siz içinde kural olan her şeyden uzaklaşmak istiyorsunuz ancak her zaman karşınıza bunu kabul edecek birileri çıkmayabilir. Tabi zaman zamanda çıkacaktır. İş hayatınızda biraz hareketli davranmalısınız hatta seri olmalısınız bazı işler sizin için kolay olsa da istemeden yaptığınız için sizin zor olabilir.

İKİZLER BURCU 29 Ekim 2020 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 14 Temmuz)

İlişkinizde bazı sınırlamalar getirmek istiyorsunuz ancak bu partneriniz için iyi bir fikir olamayabilir. O sizden kuralsız gelişigüzel bir ilişki bekliyor olabilir hatta tam da bunu istiyor. İş konusunda bazı sorunlar sizi bekliyor siz isteseniz de istemeseniz de sorunlar sizi de içine çekecek. Maddi anlamada bazı zorluklar yaşıyorsunuz ancak bunun için birikimiz var istemesiniz de bazı birikimleriniz devreye girecek.

YENGEÇ BURCU 29 Ekim 2020 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (29 Haziran - 23 Temmuz)

Aşkınız bir tutku haline dönüşüyor ve siz bundan hayli hoşnutsunuz. Aslında aşkı hissettiğiniz günden beri ne kadar şanslı olduğunuzu düşünmeye başladınız. Bu sıralar iş ilişkiniz pek yolunda gitmese de siz üstesinden gelmeyi başarıyorsunuz. Maddi harcamalarınıza dikkat etmiyorsunuz hatta bu aralar sıkıntıya bile uğrayabilirsiniz.

ASLAN BURCU 29 Ekim 2020 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Temmuz - 22 Ağustos)

Sevgilinize aşkınızı esirgemeyin zira o sizden aşkı bekliyor ve siz onu bundan esirgiyorsunuz özellikle bu sabah ona olan davranışınız emin olun onu çok üzdü. Yakın bir arkadaşınız iş teklifi alabilir ve bu teklif onun için iyi bir sonuç oluştururken sizin için de olumlu sonuçlar oluşturacak ancak şuan farkında değilsiniz. Fazla ben merkezci olmamalısınız bu sizi çevrenizden uzaklaştırabilir.

BAŞAK BURCU 29 Ekim 2020 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ağustos - 22 Eylül)

Platonik aşk yaşantınızdan bir an önce uzaklaşmalısınız. Artık yeni ayakları yere basan sağlam ilişkiler istiyorsunuz ancak bu aralar şansınız pek yaver gitmiyor. İş hayatınızda yeni fikirleriniz var ve bunun için yapmanız gerekenleri iyi düşünmelisiniz zira kariyeriniz parlak görünüyor. Maddi anlamda bazı sıkıntılar yaşayacaksınız hatta bunun için yeni ekonomi planları bile hazırlayabilirsiniz.

TERAZİ BURCU 29 Ekim 2020 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 22 Ekim)

Sevgiliniz son derece sakin ve modern düşünüyor ancak siz kıskançlığın ilişkinizde olması gerektiğini savunuyorsunuz ve onu kıskanıyorsunuz kıskançlığınızı belli ettiğiniz gibi onun da sizi kıskanmasını istiyorsunuz. Bu aralar sizin için önem arz eden görüşmeler yaşayabilirsiniz istediğiniz şeyleri elde etmek istiyorsanız biraz daha çaba göstermelisiniz. Bu aralar yeni bir topluluğa katılabilirsiniz.

AKREP BURCU 29 Ekim 2020 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ekim - 22 Kasım)

Sevmeye de sevilmeye de hazırsınız ancak bunun için beklemek ve birinin sizi bulmasını istemek çok tembelce bir davranış olurdu bunun farkındasınız. İş hayatınızda her şey istediğiniz gibi giderken bir dostunuz tarafından hiç ummadığınız bir darbe yediniz ve bunun sizin için ne kadar zor olduğunu ilerleyen zamanlarda daha çok anlayacaksınız. İnsanların gerçek yüzünü görmüş olmanın da mutluluğunu yaşayacaksınız.

YAY BURCU 29 Ekim 2020 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 22 Aralık)

Yakın ilişkilerinizle ilgili bazı problemler olabilir ancak bunu kısa sürede çözümleyeceksiniz yine de olanları unutmak sizin için kolay olmayacak. İş arkadaşlarınızla ilgili kısa da olsa bazı seyahatler yaşayabilirsiniz bu sizi işinizle ilgili motive ederken, iletişiminizi de güçlendirecek. Bugün ise önlem almalısınız ve ilişkinizle ilgili karamsarlığa düşebilirsiniz.

OĞLAK BURCU 29 Ekim 2020 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Aşk hayatınızda bazı durumlar sizin için çekilmez bir hale geliyor olabilir ancak bunun için çözüm üretmeli sevdiğiniz kişi ile bir araya gelip konuşmalısınız siz sevmekten başka bir şey yapmadığınızı düşünüyor olabilirsiniz ancak sizin de hatalarınız olabilir. Tüm bunları konuşurken her şeyi göz önünde bulundurmalısınız. Maddi konularda yeni girişimler olacağı bir döneme giriyorsunuz bu durum sizin için çok önemli bazı şeylerin başlangıcı bu dönemde yapacağınız şeylerle başlayıp büyüyebilir.

KOVA BURCU 29 Ekim 2020 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 19 Şubat)

Sabah saatlerinde duygusal olarak daha gergin olabilirsiniz. Bunun için sakin davranmalı alıngan ve kavgacı ruh halinden uzak durmalısınız. İlerleyen saatlerde ise elinizde ki işleri bitirmek ve daha kararlı adımlar atmanız gerekir. Nitekim kararlı adımlar atacaksınız da. Yaşadığınız sağlık problemi ilerleyen zamanlarda daha fazla sizin için sorun çıkarabilir.

BALIK BURCU 29 Ekim 2020 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (20 Şubat - 21 Mart)

Geçmişte yaşadığınız tutkulu ilişkiler sizin sürekli aranacak biri olduğunuz anlamına gelmez siz bu durumu kabullenemeyip ilişkinizi takıntı haline getiriyorsunuz ancak durumu daha da ilerletmeden onu unutmayı. İş hayatınızda bazı değişiklikler söz konusu olabilir bunun için itiraz etmeyeceksiniz zira sizin hoşunuza gidecek. Ara sıra da dağınık bir ruh haline giriyor olduğunuzu ve oralardan pek çıkamadığınızı kabul etmelisiniz.

twitter takip