9 Ocak günlük burç yorumları: Disiplin şart!

9+Ocak+g%C3%BCnl%C3%BCk+bur%C3%A7+yorumlar%C4%B1:+Disiplin+%C5%9Fart%21;
ABONE OL

9 Ocak Cumartesi günü yaşamınızda meydana gelebilecek değişimleri gökyüzünden gelen tüyolardan derledik... İşte, 23 Aralık günlük burç yorumu...

İnsanlar asırlar boyu yaşamlarında meydana gelebilecek gelişmeleri merak etmişlerdir. Köklü bir geçmişi olan astrolojiye olan merak ve ilgi tarihteki tüm toplumları etkisi altına almıştır.

Gelecekte oluşabilecek farklılıklar veya beklenmedik durumlara karşı önceden hazırlı olmak için yıldızlardaki değişimlerden referans alan toplumlar, yıllar boyu bu geleneği bir sonraki kuşaklara da aktarmışlardır.

İş, aşk, sağlık, para ve kariyer hayatınıza ilişkin derlediğimiz burç yorumları Medyakoridoru haber sitesinde de yer almaktadır.

İşte, 9 Ocak Cumartesi günlük burç yorumları:

KOÇ BURCU 7 OCAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU:

Güne biraz kendinizi yaralama enerjisi hâkim. Yeterince iyi ve yararlı olmadığınızı düşünüp kendinizi suçlamayı seçebilirsiniz. 

BOĞA BURCU VE YÜKSELEN BOĞA

Bugünlerde partnerinin kıskançlıklarına maruz kalabilirsin. Sabah güne başlarken Merkür Mars karesinin etkisi ile birlikte tartışmaya açık olabilirsin.

İKİZLER BURCU VE YÜKSELEN İKİZLER

Günün ilk yarısında şartlar seni zorlayabilir. Gerginliklerin söz konusu olabilir. Ay 14.15’de karşıt burcun olan Yay’a geçecek ve ikili ilişkilerine odaklanacağın bir zaman diliminde olacaksın.

YENGEÇ BURCU VE YÜKSELEN YENGEÇ

Eğlenceli aktiviteler içerisinde bulunmak enerjini yükseltebilir. Merkür Mars karesinin etkisiyle gerginliklerin olabilir.

ASLAN BURCU VE YÜKSELEN ASLAN

Cumartesi günü babanla ilgili konulara odaklanabilirsin. Zihinsel anlamda uçlara kaymaya müsait bir gündesin. Venüs Mars uyumlu açısı akşam saatlerinde özel ilişkiler açısından destekleyici gözüküyor.

BAŞAK BURCU VE YÜKSELEN BAŞAK

Yakın çevrenle sabah saatlerinde bir tartışma yaşanabilir. Ay’ın burç değiştirmesi nedeniyle değişken enerjiler altında olabilirsin.

TERAZİ BURCU VE YÜKSELEN TERAZİ

Sabah saatlerinde ani kararlar almaktan uzak durmalısın. Akşam saatlerinde ikili ilişkilerinde uyumlu enerjiler var.

AKREP BURCU VE YÜKSELEN AKREP

Bugünlerde gizemli konuları araştırmak isteyebilirsin. Günün ilk yarısında şartlarını fazla zorlayabilirsin. Ay saat 14.15’te senin burcundan ayrılıyor.

YAY BURCU VE YÜKSELEN YAY

Sabah saatlerindeki gerginlikler bazı ani ve keskin kararlar almana sebep olabilir. Öğleden sonra kendine güvenen bir tavır içerisinde olman mümkün.

OĞLAK BURCU VE YÜKSELEN OĞLAK

Projelerin ile ilgili ya hep ya hiç şeklinde bir yaklaşım sergileyebilirsin Bugünlerde daha dikkatli ve disiplinli hareket etmen gerekebilir.

KOVA BURCU VE YÜKSELEN KOVA

Saygınlığını etkileyecek birtakım durumlar nedeniyle günlük alışkanlıklarını değiştirmen gerekebilir. Daha disiplinli hareket etmen gerekebilir.

BALIK BURCU VE YÜKSELEN BALIK

Bugün saat 14.15’e kadar yeni bir iş başlatmamaya özen göstermelisin. Zira ay boşlukta olacak. Sabah saatlerinde ani gerginliklere dikkat etmelisin. 

twitter takip