Çağlar Ökten kimdir, kaç yaşında? Seda Sayan'ın sevgilisi Çağlar Ökten nereli?

%C3%87a%C4%9Flar+%C3%96kten+kimdir,+ka%C3%A7+ya%C5%9F%C4%B1nda?+Seda+Sayan%E2%80%99%C4%B1n+sevgilisi+%C3%87a%C4%9Flar+%C3%96kten+nereli?
ABONE OL

Çağlar Ökten kaç yaşında? Sorusu merak ediliyor. Seda Sayan'ın sevgilisi müzisyen Çağlar Ökten ünlü şarkıcıya evlenme teklifi etmesinin ardından gündeme geldi. Seda Sayan ile nikah masasına oturmaya hazırlanan Çağlar Ökten'in biyografisi merak ediliyor. İşte Çağlar Ökten hayatı hakkında merak edilenler...

Ünlü sanatçı Seda Sayan'ın, beraber çalıştığı müzisyen Çağlar Ökten’den evlilik teklifi aldığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. İddialara göre Sevgilisine 'İnşallah sonsuza kadar evet' diyen Seda Sayan 7. kez nikah masasına oturmaya hazırlanıyor. Peki, Seda Sayan'ın sevgilisi Çağlar Ökten kimdir, ne iş yapıyor? İşte Çağlar Ökten hayatı hakkında merak edilenler...

ÇAĞLAR ÖKTEN kimdir?

Çağlar Ökten aslen Mersin, Tarsus'ludur. 1987 doğumlu olan Ökten'in annesi ev hanımı, babası ise elektrik teknisyeni olarak çalışmıştır.

Küçük yaşlardan itibaren müzik ile iç içe olmuş, pop müzik dinlemiş ve seslendirmiştir.

İstanbul Teknik Üniversitesi Devlet Konservatuvarı mezunu olan başarılı isim günümüzde profesyonel olarak müzik kariyerini sürdürmektedir. Klasik Türk Müziği eğitimi de almıştır.

twitter takip