En uzun gecede 'mutluluk' konuşulacak!

En+uzun+gecede+%E2%80%99mutluluk%E2%80%99+konu%C5%9Fulacak%21;
ABONE OL

Say Sanat ile Cosmos Eğitim ve Danışmanlık iş birliği ile yılın en uzun gecesinde ‘Mutluluk’ konuşulacak. Mutlu olmanın hep ertelendiğini ve şimdinin unutulduğunu belirten Enerji Terapisti Zehra Köse, “Mutsuzluğumuzun sebebi bilinçaltı kodlarımızda saklı” dedi.

Kurulduğu günden bugüne kısa sürede gerçekleştirdiği etkinliklerle fark yaratmayı başaran Say Sanat’ta yılın en uzun gecesi mutluluk konuşulacak. Cosmos Eğitim ve Danışmanlık iş birliği ile yapılacak etkinlikte ‘Mutluluk nedir, frekansı nedir?’, ‘Şu anda mutluluk seviyemiz kaç puanda? (SUE Skalası)’, ‘Mutluluğa yüklediğimiz anlamlar nelerdir?’, ‘Mutluluğu nelerde ve kimlerde arıyoruz?’, ‘İçimizdeki mutsuz çocuklar ile yüzleşme (Bilinçaltı çalışması)’, ‘Gerçek mutluluk haline nasıl ulaşabiliriz?’ ve ‘Mutluluk enerjimizi nasıl yükseltebiliriz?’ (Koza Çalışması) konuları ele alınacak.

Şimdi unutuluyor!

Cosmos Eğitim ve Danışmanlık’ın Enerji Terapisti Zehra Köse ile Oyuncu ve Yaşam Koçu Seçkin Zenginler tarafından yapılacak etkinlik saat 19.00’dan 22.00’ye kadar sürecek. Mutlu olmanın hep ertelendiğini ve şimdinin unutulduğunu belirten Köse, “Şimdi mutluluk zamanı! Hayatımız hep bir arayış hep bir tatminsizlik ve bir boşluk duygusuyla geçiyor değil mi? Peki sizce neden bu kadar mutsuzuz? İhtiyacımız olan ne? Mutluluğun formülünü nerelerde ve kimlerde arıyoruz? Size bir sır verelim mi? Aslında bizler değil, içimizdeki çocuklar mutsuz. Mutsuzluğumuzun sebebi bilinçaltı kodlarımızda saklı. Bu kodlarınızın farkına varmak, değişip dönüştürmek istiyorsanız biz buradayız” dedi.

twitter takip