Defne Samyeli, Serenay Sarıkaya derken Cem Yılmaz haberleri gündemi sarsıyor ama... Demirören Grubu'ndan ünlü komedyenin haberlerine ambargo! Neden yer vermiyorlar?

Defne+Samyeli,+Serenay+Sar%C4%B1kaya+derken+Cem+Y%C4%B1lmaz+haberleri+g%C3%BCndemi+sars%C4%B1yor+ama...+Demir%C3%B6ren+Grubu%E2%80%99ndan+%C3%BCnl%C3%BC+komedyenin+haberlerine+ambargo%21;+Neden+yer+vermiyorlar?
ABONE OL
Ünlü komedyen Cem Yılmaz ve oyuncu Serenay Sarıkaya'nın aralarında ayladır söylentileri çıkan aşk dedikodularını Atina'da görüntülendikten sonra onaylaması ve Cem Yılmaz'ın eski sevgilisi Defne Samyeli'nin konu hakkında açıklamaları son günlerde magazin basının gündeminden düşmüyor. Daha öncesinde; ünlü komedyen ile ilişkisinin Cem Yılmaz'ın Sarıkaya'ya duyduğu hayranlık nedeniyle bittiği haberleri hakkında sert bir açıklama yaparak bu söylentileri yalanlayan Defne Samyeli önceki akşam yaptığı açıklamada ise "Ben bilmiyormuşum. Görmemişim, hiç ihtimal vermedim. Hiç konduramadım. O duyguyla sert bir yazı yazdım. Ben sizi nasıl asılsız haberlerde mazur gördüysem siz de beni mazur görün. Size haksızlık etmişim. Siz haklıymışsınız" diyerek geçmişte yalanladığı iddiaların doğruluğunu kabul etmişti. Samyeli'nin bu açıklamaları magazin basının sarstı ve iki gündür her yerde konuşuldu. Cem Yılmaz'ın, Samyeli'ye ihanet ettiği imasının bulunduğu bu açıklamaların ardından sosyal medyada Sarıkaya ve Yılmaz'ı eleştiren yorumlarda sıkça paylaşıldı. Bir diğer konuşulan detay ise, Serenay Sarıkaya ve Cem Yılmaz arasındaki 18 yaş fark oldu. Cem Yılmaz, bu detayı soran muhabire ise "Nüfus müdürlüğünden misiniz" diye cevap vererek tepkisini gösterdi. Tüm bu açıklama ve detaylar magazin gündeminde büyük bir bomba etkisi yaratıp, tüm medya mecralarında yer alırken Demirören  Grubu'na bağlı Posta ve Milliyet gazetelerinin bu gelişmeleri görmemesi dikkat çekti. Medyakoridoru olarak dikkatimizi çeken bu gelişme üzerine; içerdeki kaynaklarımızdan aldığımız bilgiye göre ise; Cem Yılmaz haberlerine hiç bir şekilde yer vermedikleri bilgisine ulaştık. Cem Yılmaz ile ilgili bu gelişmeleri Demirören Grubu'ndan sadece Hürriyet Gazetesi ve Kanal D yayınladı.
twitter takip