Genç DJ Onur Suygun ‘dan yeni single! Base Rock yayınlandı!

ABONE OL

Genç DJ Onur Saygun'un yeni şarkısı 'Base Rock' yayınlandı.

Avrupa ve Türkiye gündeminde uzun süre yer alan, Youtube'da 9 milyona ulaşan Umut Timur ile yaptığı single  çalışması ile beğenilen, Ömer Topçu ile İzel'in ‘’Dayanamam ‘’ adlı şarkısını tekrar  coverlayan genç ve başarılı  Dj Onur Suygun pandemi dönemini boş geçirmedi.
 
Saygun, "Base Rock" adını verdiği single çalışmasının video klibiyle müzik severlerin beğenisine sundu. Avrupa'da ve Türkiye'de performansları ve single çalışmaları ile dikkat çeken, uzun yıllardır  yaptığı başarılı çalışmalarla isminden söz ettiren Onur Suygun , ‘’Base Rock’’ isimli şarkısını çıkardı.
 
Corona dönemi başladığından bu yana müziğe odaklanan ve daha farklı müzikler yapma kararı alan Onur Suygun; 'Türkçe Pop’dan sonra en sevdiğim müzik türü' dediği house müziğini seçti. 
 
Onur Saygun, yaklaşık 2 aylık çalışmasının ardından, "Base Rock’’ adlı şarkımı  sizlerin huzuruna sunuyorum" dedi. Sevenlerinden tam not alan genç ve yakışıklı  Dj Onur Suygun ; önümüzdeki günler de  de yeni çalışmalarını dinleyici ile paylaşacağını  belirtti.
 
Onur Suygun ‘un yeni şarkısı ve video klibi ‘’Base Rock’’ spotify, youtube ve tüm dijital platformlarda yerini aldı.
 
ONUR SAYGUN KİMDİR?
 
Onur Suygun, 1991 Almanya doğumlu. DJ’lige 16 yaşında bilgisayarda remix yaparak basladı. 18 yaşında ilk sahne teklifi geldi ve ardından bu teklifler devam etmeye basladi. 
 
2014 yılında normal işini birakip sadece DJ’liğe ve aranjörlüğe devam etme kararı aladı.
 
2015 yılında Umut Timur ile single çalışması çıktı. Klipte milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu yer aldı.
 
Şarkı tüm Avrupa’da ve Türkiye’de çok beğeni aldi. 
 
Youtube’da 9 milyon kişiye ulaştı. Bu şarkıdan sonra Almanya harici İngiltere, Avusturya, İsviçre ve Türkiye’de sahne performansları başladı. 
 
Haftanin 4 günü 4 farklı şehirde sahne almaya başladi. 
 
Daha sonra 2018 yılında Ömer Topcu ile İzel’in sevilen şarkısı ‘’Dayanamam’ı tekrar seslendirdi.  Sahnelerde çaldığı şarkılar 90% Türkçe Pop ve 10% RnB. 
twitter takip