Kıvanç Tatlıtuğ: Koronavirüs geçirdim

K%C4%B1van%C3%A7+Tatl%C4%B1tu%C4%9F:+Koronavir%C3%BCs+ge%C3%A7irdim
ABONE OL

Ünlü oyuncu, geçtiğimiz aylarda Coronavirus'ü atlattığını açıkladı.

Oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, stil danışmanı eşi Başak Dizer Tatlıtuğ ile birlikte önceki akşam Etiler'de görüntülendi. Arkadaşları ile buluşan çift, yemek yiyerek sohbet etti. Tatlıtuğ çifti mekan çıkışı basın mensuplarıyla ayaküstü sohbet etti. Ünlü oyuncu, geçtiğimiz aylarda koronavirüsü atlattığını söyledi

Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Özge Özprinçci ile Netflix'te yayınlanacak 'Bir Denizaltı Hikayesi' dizisinin çekimlerinin devam ettiğini söyleyen Kıvanç Tatlıtuğ, "Güzel bir proje geliyor. Çok heyecanlıyım. Yepyeni bir tür yapıyoruz" dedi.

"ŞEHİR DIŞINDA YAŞIYORUZ"

Tatlıtuğ, Kovid-19 salgını nedeniyle pandeminin ilk zamanlarında doğa ile iç içe vakit geçirdiklerini belirtti. Ünlü oyuncu, "Biliyorsunuz biz şehir dışında yaşıyoruz. O dönem doğa ile iç içe olmak, en azından evden dışarı çıkabiliyor olmak iyiydi" dedi.

KORONAYA YAKALANMIŞ

Geçtiğimiz aylarda yüksek ateş ve öksürük şikayeti ile gittiği hastanede yapılan test sonucu zatürre olduğu anlaşılan Tatlıtuğ, rahatsızlığından uzun bir zaman sonra yapılan koronavirüs testinin pozitif çıktığını söyledi.

Ünlü oyuncu, "Kovid-19 ile zatürre şu anda birbirinden çok ayırt edilebilmediği için rahatsızlandıktan sonra birçok insan gibi farkına vardık ki ben önceden bunu geçirmişim ama bu bir zatürre olarak kayıtlara geçmişti. Ondan sonraki testler sonucunda bunun olduğunun farkına vardık. Böyle geldi, geçti" dedi.

Tatlıtuğ'un röportaj verdiği sırada Başak Dizer'in eşine bakışları dikkatlerden kaçmadı.

EVDE MIZIKA ÇALIYOR

Dizi setinde Cesur Yürek filminin müziğini mızıka ile çalan ve büyük beğeni toplayan Tatlıtuğ, "Başak ile ben Cesur Yürek filminin çok seviyoruz. O yüzden çalmak istedim." ifadelerini kullandı.

Başak Dizer Tatlıtuğ ise, "Mızıka şu aralar evde devamlı çalıyor. Değişik parçalarda çalıyor, benim için çok güzel oluyor" şeklinde konuştu.

twitter takip