Batuhan Çolak'tan bir açıklama daha! Saldırı anını böyle anlattı!

Batuhan+%C3%87olak%E2%80%99tan+bir+a%C3%A7%C4%B1klama+daha%21;+Sald%C4%B1r%C4%B1+an%C4%B1n%C4%B1+b%C3%B6yle+anlatt%C4%B1%21;
ABONE OL

Gazeteci Batuhan Çolak, geçtiğimiz uğradığı saldırı girişimini dair detaylı bir açıklamada bulundu.

Nisan ayında yayın hayatına başlayan Aykiri.com.tr Genel Yayın Yönetmeni Batuhan Çolak, geçtiğimiz gün yaşadığı saldırı girişimi hakkında yeni bir açıklama yaptı ve olay anını anlattı.
 
Çolak, gittiği kafeden çıktığı sırada ağaçların arasından kendisini gözetleyen birisinin olduğunu ve kendisini görünce elini beline attığını ifade etmiş, aracına binip uzaklaşmaya çalışırken de arabasına yumruk atıldığını söylemişti. 
 
 
Çolak, bu saldırı girişiminin arkasında ise; Mart ayında işine son verilen Yeniçağ Gazetesi'nin İmtiyaz Sahibi Ahmet Çelik olduğunu iddia etmişti.
 
Çelik, dün Twiter hesabından yaptığı açıklama ile bu iddiaları yalanlarken, Batuhan Çolak yeni bir paylaşımla olay anında yaşadıklarını anlattı.
 
 
Paylaştığı video ile olayı anlatan Çolak; "Çakma mafya bozuntularına müsaade etmeyecek ve inandığımız yoldan dönmeyeceğiz" dedi.
 
Batuhan Çolak, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:
 
 
"Dün alçak bir saldırı girişimine maruz kaldım. Yaklaşık 2 aydır benimle görüşmek istediğini talep eden bir okuyucuyla dün sözleştik. Bildiğim bir yere davet ettim güvenlik açısından. Saat 15.30’da buluşmak için sözleştik. Gittiğimde mekana kendisi yoktu. Aradığımda telefon kapatılmıştı. Ve mekândan ayrılmaya karar verdim.
 
Mekândan çıkarken her yere baktım biraz şüphelendiğim için. Mekândan tam çıkarken sol tarafa baktığımda Yeniçağ imtiyaz sahibi Ahmet Çelik’in sağ kolu telefonu almış beni çekiyor. Durdum baktım, WhatsApp konuşması yapıyormuş gibi hareketler yapıyor. Şüphelendim, ne oluyor dedim burada.
 
Neyse dışarı çıktım, mekândan ayrıldım. Ağaçların arasında kolları dövmeli, kriminal bir tip. Ellerini beline attı. Beni görünce panikledi. Benim onu görmemi beklemiyordu herhalde. Pusuya yatmış çünkü orada. Sonra bana yöneldi hızlı adımlarla. Ben hızlıca arabama geçtim, çalıştırdım.
 
Baktım koşarak geliyor, arabaya vurmaya çalışıyor.
 
Gazladım, hızlıca oradan uzaklaştım. Arkamdan biraz koştu ve sonrasında araç takibi yapıp yapmadıklarına baktım. Araç takibi yapılmıyordu, bölgeden uzaklaştım.
 
Ben Yeniçağ’da  4.5 yıl görev yaptım. Sıfırdan aldım ve belirli  bir noktaya getirdim. Hiçbir imkanın olmadığı yerde üç kuruş maaşa yaptık. Ve bu adamlar bizi tazminatsız buradan gönderdiler. Arkamdan aileme ve şahsıma hakaret ettiler, iftira attılar. Sahte hesaplardan yazılar yazdılar.
 
Yetmedi bizim kurduğumuz ailemizle, canımızla, dişimizle çalıştığımız kardeşlerimle, gönüllü kardeşlerimle yaptığım aykiri.com.tr’nin başarılı yükselişini de çekemedikleri için böyle alçakça, adice, kim vurduya gidecekmiş gibi saldırılar planlamışlar.
 
Adam tutuyor, kendi adamını gönderiyor, iki ay boyunca beni oraya getirtmeye ikna ediyor. Azmettiriciye bak sen! Akla bak sen! Allah insanı böyle şaşırtır.
 
Hepsinin video görüntüleri çıktı, saldırı anlarının, girişler çıkışlar hepsinin. Şimdi ne olacak? Nasıl bunların hesabını verecekler? Bu işler böyle kolay değil. Milletvekili sıfatının arkasına sığınanlar ve bunları şımartanlarda lütfen gereğini yapsın!
 
Devletimiz zaten en detaylı şekilde konuyu araştırıyor.
 
Dünde çok ilgi alaka gösterdiler. Ben bu işin üzerine giderim. Bizi inandırdığımız yoldan döndüremezler. Herkes haddini ve yerini bilecek...
twitter takip