Bir süredir mide kanseri ile mücadele eden gazeteci Gül Özgüven Arıkan hayatını kaybetti!

Bir+s%C3%BCredir+mide+kanseri+ile+m%C3%BCcadele+eden+gazeteci+G%C3%BCl+%C3%96zg%C3%BCven+Ar%C4%B1kan+hayat%C4%B1n%C4%B1+kaybetti%21;
ABONE OL

Basın dünyasının acı günü... Bir süredir mide kanseri ile mücadele eden Gül Özgüven Arıkan genç yaşta yaşama veda etti.

Bir süredir mide kanseri tedavisi gören gazeteci Gül Özgüven Arıkan (50) bugün hayatını kaybetti.
 
Arıkan, iki gün önce fenalaşınca Adana'da bir özel hastanede yoğun bakımda tedaviye alınmıştı. Durumu ağırlaşan deneyimli gazeteci bugün yaşamını yitirdi.
 
Arıkan'ın cenazesi, yarın (Cuma) ikindi namazını müteakip kılınacak cenaze namazı sonrasında Adana Asri Mezarlığında toprağa verilecek.
 
Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunu Gül Özgüven Arıkan, uzun yıllar Posta Gazetesi Magazin Servisi'nde muhabir olarak çalıştı. 
 
Daha sonra TV sayfasını hazırlamaya başlayan Arıkan, aynı gazetede uzun yıllar TV yazarlığı da yaptı. Arıkan, ardından transfer olduğu Sabah Gazetesi'nin Magazin Servisi'nde birçok özel habere imza attı.
 
Basın dünyası yasta!
 
Sabah'tan ayrıldıktan sonra medya sektöründeki daralma yüzünden binlerce gazetecinin yaşadığı işsizlik sorununu yakından yaşayan Arıkan, birkaç ay önce emekli olmuştu. Hastalığı yüzünden emekliliğin tadını çıkaramayan Gül Arıkan, kendisi gibi gazeteci olan Ercan Arıkan ile evliydi.
 
Basın camiasının en sevilen isimlerinden biri olan Gül Özgüven Arıkan'ın ani ölümü, basın dünyası, ailesi ve dostları arasında büyük üzüntü yarattı.
twitter takip