Sürmanşetten duyurdu! BirGün'ün'e iki yeni yazar!

S%C3%BCrman%C5%9Fetten+duyurdu%21;+BirG%C3%BCn%E2%80%99%C3%BCn%E2%80%99e+iki+yeni+yazar%21;
ABONE OL

BirGün gazetesi, yazar kadrosuna iki yeni ismi dahil ettiğini duyurdu.

BirGün gazetesi yazar kadrosunu genişletiyor. Bugün gazetenin ilk sayısında yapılan duyuruda, BirGün'e iki yeni ismin daha dahil olduğu öğrenildi.

Buna göre; bir süre önce duvar.com.tr ile yolları ayrılan Bahadır Özgür ile Prof. Dr. İlhan Uzgel, BirGün gazetesi ile el sıkıştı.

İşte, gazeteden yapılan o duyuru:

 

 

BAHADIR ÖZGÜR KİMDİR?

Bahadır Özgür Güler, 1975 Kayseri’de dünyaya geldi. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Maliye bölümünden mezun oldu. Gazetecilik kariyerine 1997’de Evrensel’de başladı. 2005 ile 2010 yılları arasında Ekonomi gazetesi Referans’ta editör olarak çalıştı. Kitapları, Efil Yayınevi aracılığıyla kitapseverlerle buluştu. Bahadır Özgür Güler tarafından yazılan son kitap”Genel Matematiğe Giriş 2. Cilt”, Efil Yayınevi tarafından okurların beğenisine sunuldu. Özgür, Radikal Gazetesi kapanınca Hürriyet’e alındı ancak buradan istifa etti. Şubat 2018’den beri Gazete Duvar’da köşe yazıları yazdı.

 

PROF. DR. İLHAN UZGEL KİMDİR?

1988'den itibaren Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Uluslararası İlişkiler bölümünde çalıştı. Bölüm başkanı iken Şubat 2017'de ihraç edildi. Ankara ve Cambridge Üniversitelerinde yüksek lisans yaptı, Ankara Üniversitesinden doktora derecesini aldı. LSE, Georgetown gibi üniversitelerde doktora ve doktora sonrası araştırmalar yaptı, Oklahoma City Üniversitesinde dersler verdi. British Council, Jean Monnet ve Fulbright gibi burslardan faydalandı. Daha çok ABD dış politikası, Türk dış politikası, Balkanlar gibi konularla ilgilendi. Ulusal Çıkar (2004, İmge), Türkiye'nin Komşuları (derleme, 2002, İmge) ve AKP Kitabı (derleme, 2009 Phoenix) gibi çalışmaları vardır.

 

 

twitter takip