CHP'nin gazeteci Pehlivan için görüşme talebini reddeden Adalet Bakanı Tunç, Sabah gazetesi yöneticileriyle görüştü!

CHP%E2%80%99nin+gazeteci+Pehlivan+i%C3%A7in+g%C3%B6r%C3%BC%C5%9Fme+talebini+reddeden+Adalet+Bakan%C4%B1+Tun%C3%A7,+Sabah+gazetesi+y%C3%B6neticileriyle+g%C3%B6r%C3%BC%C5%9Ft%C3%BC%21;
ABONE OL

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, CHP heyetinin gazeteci Barış Pehlivan'ın denetimli serbestlik hakkıyla ilgili görüşme talebini reddetmişti. Bakan Tunç, bugün Sabah gazetesi yöneticilerini ağırladı.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) heyeti ile gerçekleştireceği görüşmeyi iptal etti.

5. kez cezaevine girmeye hazırlanan gazeteci Barış Pehlivan için harekete geçen CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır ile beraberindeki heyetin, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ile yapacağı görüşme iptal edildi.

Görüşmenin iptal edilmesinin gerekçesinin ise Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'un 'programı' olduğu kaydedildi.

Programının yoğun olduğu belirtilen bakan Tunç'un, bugün iktidara yakınlığıyla biiinen Sabah gazetesi yöneticileriyle bir araya gelmesi ise dikkat çekti.

Sabah gazetesinin internet sitesinde duyurulan görüşmeye ilişkin "Sabah Gazetesi Haber Koordinatörü Abdurrahman Şimşek, Haber Müdürü Nazif Karaman ile Yüksek Yargı Muhabiri İlker Turak, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Tunç'un bakanlıktaki makamında gerçekleşen ziyarette Bakan Tunç, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi" ifadeleine yer verildi.

Haberde ayrıca, Bakan Tunç'un, yakın bir tarihte Turkuvaz Medya Merkezi'ni ziyaret edeceğini belirttiği ifade edildi.

 

twitter takip