Ece Üner yine yargı dağıttı: 'Bu utanç da size yeter...'

Ece+%C3%BCner+yine+yarg%C4%B1+da%C4%9F%C4%B1tt%C4%B1:+%E2%80%99Bu+utan%C3%A7+da+size+yeter...%E2%80%99
ABONE OL

Ece Üner, Fatih Terim'in koronavirüse yakalanmasının ardından maçları iptal etmeyen TFF'yi eleştirince yine sosyal medyada gündem oldu.

 
Show TV Ana Haber Bülteni sunucusu Ece Üner, koronavirüse yakalanan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ile ilgili haberi sunarken ligleri ertelemeyen TFF'ye (Türkiye Futbol Federasyonu) sert çıktı.
 
Haberleri sunarken yaptığı eleştirilerle sık sık gündem olan ve 'halkın TV'deki sesi', 'kamu spotu gibi spiker' yorumlarıyla takdir toplayan Ece Üner, bu sefer de, Fatih Terim'in koronavirüse yakalanması haberini sunarken söyledikleriyle gündem oldu.
 
Fatih Terim, Galatasaray- Beşiktaş derbisi sonrasında maçın iptal edilmesi yerine seyircisiz oynatılmasına karar verilmesi ve liglerin ertelenmemesine tepki göstermişti.
 
Ligleri o zaman ertelemeyen ve maçın oynanması yönünde karar veren TFF Başkanı Nihat Özdemir, Fatih Terim'in koronavirüse yakalanmasının ardından tepkilerin hedefi oldu. Sosyal medya kullanıcıları futbolcular, tenik direktörler, yöneticiler ve stad çalışanlarının hayatını riske atan TFF'ye tepkilerini "İstifa etmelisiniz" diyerek gösteriyor.
 
TFF'ye bir tepki de, Ece Üner'den geldi. Ece Üner, dün akşamki ana haber bülteninde, TFF'yi "Avrupa’da en son ertelenen liglerden Süper Lig’de görevi futbol ve futbolcuları gözetmek olan futbol federasyonunu, futbol ve futbolcuları koronadan korumak için uyaran futbol adamlarından Fatih Terim’in korona virüs test sonucu pozitif çıktı. Bu ayıp da bize yeter" sözleriyle eleştirdi.
 
Öte yandan; Fatih Terim'in tedavi gördüğü hastaneden yapılan açıklamada, ünlü tekinik adamın klinik bulgularının iyi olduğu belirtilerek, "Covid - 19 testi pozitif çıkan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in Sağlık Bakanlığı yönergelerinde belirtilen tedavi protokolüne hastanemizde başlanmıştır. Klinik bulguları iyi olan Terim'in hafif öksürük dışında şikayeti bulunmamaktadır. Hastamızın durumu yakından takip edilmektedir" denildi.
 
 
 
 
 
 
twitter takip