Gültekin Uysal'ın Ümit Özdağ paylaşımına sosyal medyada tepki yağdı!

G%C3%BCltekin+Uysal%E2%80%99%C4%B1n+%C3%BCmit+%C3%96zda%C4%9F+payla%C5%9F%C4%B1m%C4%B1na+sosyal+medyada+tepki+ya%C4%9Fd%C4%B1%21;
ABONE OL

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal'ın, Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ'ın kendisi hakkındaki iddialarına ilişkin yaptığı paylaşım sosyal medyada tepki topladı.

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal'ın Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'a verdiği yanıt sosyal medyada tepki çekti.

Millet İttifakı'nın açıkladığı ortak mutabakat metnini eleştiren Ümit Özdağ, Balıkesir'in Bandırma ilçesinde yaptığı açıklamada, "Altılı Masa’nın kurmaylarına soruyorum. Sizi, “tarikat ve cemaatleri devletten çıkaracağız” demekten alıkoyan şey nedir? Said-i Nursi denen adamın müridi olan ortağınız Demokrat Parti Başkanı mı? Türkçe olimpiyatlarında boy gösterip cemaatlerin devlete sızmasına göz yuman diğer ortaklarınız Ali Babacan ve Ahmet Davutoğlu mu?" demişti.

Özdağ'a sosyal medya hesabından yanıt veren Gültekin Uysal, "Demokrat Parti ve şahsıma iftiralar atıyorsun. Şimdi sana anladığın dille cevap veriyorum; Şerefli insanlar iftira atmaz! Yoklukla malul iftiranı sana yedireceğim!" ifadelerini kullandı.

Uysal'ın açıklamasında "istismara uğramış çocuk" benzetmesi yapması tepki çekti. Özdağ da "Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal’ı tanımak için bu twiti okuyun" şeklinde cevap verdi.

Gültekin Uysal, tepkilerin ardından paylaşımını sildi. 

twitter takip