Kızılay Başkanı Kerem Kınık'tan, AKP'den aday olacağı iddialarına yanıt!

K%C4%B1z%C4%B1lay+Ba%C5%9Fkan%C4%B1+Kerem+K%C4%B1n%C4%B1k%E2%80%99tan,+AKP%E2%80%99den+aday+olaca%C4%9F%C4%B1+iddialar%C4%B1na+yan%C4%B1t%21;
ABONE OL

Çadır satışı nedeniyle tartışmaların odağı haline gelen Kızılay Başkanı Kerem Kınık AK Parti'den adaylık için çalışma yürüttüğü iddialarına dair konuştu. Google News

Kahramanmaraş’taki deprem felaketinden sonra gündemden düşmeyen Kızılay Başkanı Kerem Kınık, bu kez de AKP'den milletvekili aday adayı olacağı ve bu konuda çalışmalarını hızlandırdığı iddiası ile gündeme geldi.

Malatyalı olan Kerem Kınık'ın bu ilde olduğu ve adaylığını da Malatya'dan koyacağı söylenmişti.

MALATYA DENİLDİ, HATAY'DAN SELAM GÖNDERDİ

Odatv'den Can Özçelik telefon mesajıyla ulaştığı Kerem Kınık’a “Milletvekili aday adayı olacağınız doğru mu?” sorusunu yöneltti.

Kerem Kınık, "Hayır doğru değil. Milletvekili olmayı düşünmüyorum. Şu anda Hatay'dayım. Kızılay'a ve depremin yaralarını sarmaya odaklanıyoruz. Hatay'dan selamlar" diye yanıtladı.

KIZILAY ÇOK TARTIŞILDI

Kızılay ve Kerem Kınık, depremden sonra yaşanan koordinasyon sorunuyla sık sık gündeme geldi. Kızılay’ın depremzedelere verilen çadırları parayla satmasına ilişkin haberlerden sonra da eleştirilerin odağındaydı.

 

twitter takip