'Koronavirüs belirtileri var' demişti! Atilla Taş'ın sağlık durumu nasıl?

%E2%80%99Koronavir%C3%BCs+belirtileri+var%E2%80%99+demi%C5%9Fti%21;+Atilla+Ta%C5%9F%E2%80%99%C4%B1n+sa%C4%9Fl%C4%B1k+durumu+nas%C4%B1l?
ABONE OL

Korinavirüs belirtileri gösterdiğini açıklayan şarkıcı Atilla Taş, yeni bir açıklama ile sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

Son yıllarda sosyal medyada fenomen olan şarkıcı Atilla Taş, yaptığı açıklama ile koronavirüs belirtileri taşığını duyurdu. Twitter hesabından açıklama yapan Atilla Taş; boğaz ağrısı, ateş ve öksürük şikayetlerinin olduğunu belirtti.
 
Büyük olasıkla koronavirüs hastası olduğunu söyleyen Atilla Taş, şimdilik hafif geçtiğini ve hastaneye gitmeyeceğini söyledi.
 
Evde karantinada olduğunu ifade eden Atilla Taş, "Panik yok ama büyük olasılıkla hastayım. Boğaz ağrısı, ateş ve öksürük.”, şimdilik hafif geçiyor. Hastaneye gitmeyeceğim. Evde karantinadayım. Çok ciddileşir nefes neyin alamazsam o vakit giderim. Neşem yerinde, siz yanımda, süperiz" mesajını yayınladı.
 
 
Taş, daha sonra yaptığı yeni bir açıklama ile de; ağır belirti göstermediği için hastaneleri meşgul etmek istediğini belirtti. Korona destek hattı 184'ü aradığını da söyleyen Atilla Taş, "37.5 üzeri ateşiniz yoksa bir müdahele olmuyor. Hattı meşgul etmek de manasız.  Dakikalarca ulaşmak da çok zor. Bol bol önlem dinliyorsunuz" dedi.
 
Belirtileri ağır bir şekilde gösterenlerden örnek alınıp test yapıldığını söyleyen Atilla Taş,  "Hafif belirtilerim de olsa ben iyiyim" dedi.
 
Atilla Taş, koronavirüs riski taşıdığına dair bir tweet attıktan sonra oturduğu sitenin yöneticisi ile yaşadığı problemi de anlattı.
 
Atilla Taş'ın açıklamaları şu şekilde:
 
Canlarım arayan soran merak eden herkese çok teşekkür ederim. Hem kendi durumum, hem de süreçle ilgili bilgilenmeniz için size bu floodu yazıyorum. Öncelikle hafif belirtilerim de olsa ben iyiyim. Boğaz ağrısı ve hafif öksürük. Korona hattı 184’ü de aradım.
Fakat 37.5 üzeri ateşiniz yoksa bir müdahele olmuyor. Hattı meşgul etmek de manasız. Dakikalarca ulaşmak da çok zor. Bol bol önlem dinliyorsunuz. Özel hastaneye de gitseniz test olabilmek için doktor muayenesi gerekiyor önce.
Doktor tüm belirtileri ağır şekilde gösterirseniz örnek alıp bunu sağlık bakanlığına ait birimlere gönderiyor. 2 ila 5 gün içinde sonuca göre ilaç ve tavsiyeler oluyor. Kaldı ki, hastane riskli bir yer, gidip hasta değilken olmakda var.
Hem de sistemi tıkamamak adına, belli bir ağır belirti göstermek gerekiyor. Dün tweeti attığımda saçma bir şekilde bina yönetimi aradı. Hadsizce benden hesap sordular. Başka zaman olsa, onlara edeceğimi bilirdim de, efendiliğimi bozmadım!
Benim adıma 184’ü arayacaklarmış. Hayır, Siz kimsiniz? Bakanlık falan mı? Şu işler bitsin, uğraşıcam onlarla da. Keşke test olabilsek, eğer atlatırsak da, plazma bağışlasak, ama sanırım bunu çok ağırlaşmadan öğrenemiyorsunuz. Sizi çok seviyorum. Sağolun.
 
twitter takip