Takdir eden kadar tepki gösteren de var! Atakan'ın şımarık tavırları kızdırdı!

Takdir+eden+kadar+tepki+g%C3%B6steren+de+var%21;+Atakan%E2%80%99%C4%B1n+%C5%9F%C4%B1mar%C4%B1k+tav%C4%B1rlar%C4%B1+k%C4%B1zd%C4%B1rd%C4%B1%21;
ABONE OL

Sosyal medyanın ilgisini çeken Atakan Kayalar, son günlerin araştırılan ismi olmaya başladı. Atakan Kayalar'ın bir röportaj sırasında annesine olan davranışı tepki çekti. Ayrıca Atakan Kayalar, kendisine "Ruh eşimsin, seninle tanışmak istiyorum" diyen şarkıcı Aleyna Tilki'ye de verdiği yanıt çok konuşuldu.

Atakan’ın felsefeyle olan yoğun ilgisi ve nihilizmi açıklaması onun bir anda sosyal medyanın gündemine oturmasına neden oldu. Yaşının çok üzerinde olan konuşmalarıyla dikkat çeken Atakan Kayalar, sosyal medyada “filozof Atakan” olarak anılıyor. ANNESİNE OLAN TAVRI ÇOK KONUŞULDU VE TEPKİ ÇEKTİ! Atakan Kayalar’ın annesi bir konuyla ilgili fikir beyan ederken üzgün olduğunu belirtiyor, Atakan ise annesinin konuşmasını yarıda kesip 'Seni şuraya alalım' dedi. Bu sözler sosyal medyada çok konuşulurken Atakan’ın annesiyle olan iletişimi bazı kişiler tarafından tepkiyle karşılandı. Atakan'ın bu davranışını saygısız ve şımarıkça bulan bazı sosyal medya kullanıcıları, Atakan'ın medyada bu kadar sık yer alarak TV programlarına çıkarılmasının da doğru olmadığını savundu ve bu durumun çocuğun psikolojisini bozacağını belirtti. Yaşına göre felsefe, siyaset, bilim ve teknoloji konularında oldukça bilgi sahibi olan, okuduğu kitaplar ve konuşmalarıyla dikkat çeken Atakan Kayalar, takdir topladığı kadar tepki de çekti. Medyada çok yer alarak ilgi ile şımartıldığı düşünülen Atakan için "İyi bir eğitim almayıp böyle şımartılmaya devam eder, basında bu kadar yer alırsa zekasına yazık olacak" yorumları yapılıyor. async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"> ATAKAN’DAN ALEYNA TİLKİ’YE DE YANIT! Sosyal medyada yayınlanan bir video ile tanınan Atakan Kayalar, önceki bir programa katıldı. Program öncesinde Atakan program sunucusuyla birlikte Instagram'da bir video yayınladı. Atakan bu videoda, kendisine sosyal medyada “Tanışmamız lazım Atakan, ruh eşim gibisin” mesajı gönderen Aleyna Tilki'ye yanıt verdi. Kamera karşısına geçen Atakan, sunucunun sorduğu “Neler Dinliyorsun Atakan” sorusuna, “Neler dinlemediğimi söyleyeyim ben, ondan sonrasında anlaşılacaktır. Rap ve Aleyna Tilki dinlemem” yanıtını verdi.  
twitter takip