TRT sunucusundan Berna Laçin’e skandal cevap!

TRT+sunucusundan+Berna+La%C3%A7in%E2%80%99e+skandal+cevap%21;
ABONE OL

TRT Ana Haber Spikeri Ersoy Dede’nin oyuncu Berna Laçin’in bir tweetine Bebek sahilinde çekilen görüntülere gönderme yaparak verdiği yanıt tepki çekti.

İstanbul Boğazı’nın en popüler semtlerinden biri olan Bebek sahilde çekilen görüntüler akıllara durgunluk verdi. Sosyal medyada yayılan videoda, bir erkek ile bir kadının cinsel ilişkiye girdiği görüldü.

Gündüz vakti kaydedilen videoda ikilinin dışında yarı çıplak başkaları da dikkat çekti. Öte yandan dün yayılan bir başka videoda ise sahilde bankta çırılçıplak yatan bir erkek görüntülendi.

Sosyal medyada kısa sürede gündem olan o görüntüler büyük tepki çekti.

ERKEK ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

Sahilde çırılçıplak güneşlenen ve gözaltına alınan şüphelinin akli dengesinin yerinde olmadığı belirlendi. Sulh Ceza Hakimliği, cinsel ilişkiye giren erkek şüphelinin ise tutuklanmasına karar verdi.

SOSYAL MEDYADA TEPKİ BÜYÜK

TRT Ana Haber Spikeri Ersoy Dede’nin oyuncu Berna Laçin’in bir tweetine, söz konusu görüntülere gönderme yaparak verdiği yanıt ise tepki çekti.

Hayat pahalılığından şikayet eden Laçin, paylaşımında, “Bebek’te arada gittiğim şık bir yerde kahve içelim dedik 1 kahve 100 lira su 75 lira Hani yemeği geçtik artık kahve de termosta banka gidicez İşin kötüsü şehirlerimizde orta alan park filan da yok ki her yer beton” ifadelerini kullandı.

Dede ise Laçin’in paylaşımına, “Bebek’teki banklarda oturmanızı tavsiye etmem..” yanıtını verdi.

Dede'nin paylaşımı büyük tepki çekti.

 

twitter takip