Ünlü oyuncu Celil Nalçakan'dan flaş açıklama: 'TRT'de yasaklıymışım...'

%C3%BCnl%C3%BC+oyuncu+Celil+Nal%C3%A7akan%E2%80%99dan+fla%C5%9F+a%C3%A7%C4%B1klama:+%E2%80%99TRT%E2%80%99de+yasakl%C4%B1ym%C4%B1%C5%9F%C4%B1m...%E2%80%99
ABONE OL

Bu sezon TRT'de yayınlanacak olan bir dizi için adı geçen oyuncu Celil Nalçakan, kanalda yasaklı olduğunu belirten bir açıklama yaptı.

Poyraz Karayel dizisinde canlandırdığı 'Zülfikar' karakteriyle hafızalara kazınan ve son olarak geçen sezon 'Bir Aile Hikayesi' adlı dizide Cem karakterini canlandıran oyuncu Celil Nalçakan'dan flaş bir açıklama geldi.
 
Bu sene adı yeni sezonda TRT 1 ekranlarında yayınlanacak olan 'Çöp Apartmanı' dizisinin kadrosunda geçen ünlü oyuncu sosyal medya hesabından yaptığı bir açıklama ile TRT'de yasaklı olduğunu duyurdu.
 
TRT ekranına çıkmasının yasak olduğunu ifade eden bir paylaşımda bulunan Nalçakan, bu sezon izleyici ile buluşmak istediğini ancak bu nedenle söz konusu dizide yer almayacağını belirtti.
 
Nalçakan, açıklamasında; "Özlediklerimizle konuşmadan da anlaşırız. Meşrebimizden sebep... Son lokmamızı gün gelir, bizi ekmeğimizden edenle paylaşırız" ifadelerine yer verdi. 
 
Celil Nalçakan, daha sonra bu paylaşımını sildi.
 
 
 
 
twitter takip