CHP'li Veli Ağbaba'dan 'değişime destek vereceği' iddiasıyla ilgili açıklama!

CHP%E2%80%99li+Veli+A%C4%9Fbaba%E2%80%99dan+%E2%80%99de%C4%9Fi%C5%9Fime+destek+verece%C4%9Fi%E2%80%99+iddias%C4%B1yla+ilgili+a%C3%A7%C4%B1klama%21;
ABONE OL

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba'nın, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun başlattığı 'değişim' hareketine destek vereceği iddia edilmişti. Konuyla ilgili Medya Koridoru Genel Yayın Yönetmeni Canan Kaya'ya konuşan Ağbaba, iddiayı yalanladı.

Cumhuriyet Halk Partisi'ndeki (CHP) değişim tartışmaları sürerken, CHP Malatya Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Veli Ağbaba ile ilgili dikkat çeken bir iddia gündeme geldi. Ağbaba'nın, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun başlattığı 'değişim' hareketine destek verecek isimler arasında yer alacağı öne sürüldü. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun konuşma yaptığı partisinin bugünkü grup toplantısına katılmadığı da görülen Ağbaba'nın bu iddilarla ilgili ne söyleyeceği merak konusu olmuştu.

Medyakoridoru Genel Yayın Yönetmeni Canan Kaya'ya konuşan Ağbaba, 'değişim' çıkışına destek verecek isimler arasında yer alacağı iddialarını kesin bir dille yalanladı. Ağbaba, CHP'nin bugünkü grup toplantısına ise küçük bir operasyon geçirdiği için katılamadığını ifade etti.

Kaya'nın sosyal medya hesabından aktardığı o görüşmenin detayları şöyle:

"Az önce CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba ile konuştum. 'Değişim çıkışına destek vereceği' iddialarının gerçeği yansıtmadığını söyledi. Bugünkü grup toplantısına ise küçük bir operasyon geçirdiği için katılamadığını belirtti."

 

twitter takip