MEDYAKORİDORU ÖZEL: Flash TV'den Müjdat Gezen'e program teklifi!

MEDYAKOR%C4%B0DORU+%C3%96ZEL:+Flash+TV%E2%80%99den+M%C3%BCjdat+Gezen%E2%80%99e+program+teklifi%21;
ABONE OL

Temmuz ayında yeniden yayına başlayacak olan Flash TV'de kadro hazırlıkları sürüyor...

İş insanı Ömer Ziya Göktuğ'un sahibi olduğu ve Mart 2019 yılında yayın hayatına veda eden Flash TV'nin, önümüzdeki temmuz ayında yeniden yayına başlayacağını nisan ortasında duyurmuştuk. İçeriğinde 'eğlence' formatlarının yanı sıra 'haber ağırlıklı programların' da yer alacağı kanalın, geçtiğimiz günlerde duayen televizyoncu Uğur Dündar ile FOX Ana Haber'in eski sunucusu Fatih Portakal'a 'Ana Haber Bülteni' sunuculuğu için teklif götüreceğini de ilk kez Medyakoridoru'nda okumuştunuz.

Edindiği yeni bir bilgiye göre; teknik altyapı ve yeni kadro oluşturulması için şu sıralar hummalı bir çalışma içinde olan kanal, birçok tanınmış ismi de bünyesine dahil etmek istiyor. Bu kapsamda geçtiğimiz günlerde tiyatro ve sinema oyuncusu Müjdat Gezen'in kapısını da çalan Flash TV, Gezen'e program teklifi sundu. Usta tiyatrosunun da bu teklife sıcak baktığı belirtildi.

Genel Yayın Yönetmenliği'ni Hakan Aygün'ün yapacağı Flash TV'nin, önümüzdeki günlerde yeni transferleriyle adından sıkça söz ettireceği ifade ediliyor...

TIKLAYIN - Medyakoridoru'ndan Flash TV bombası! Yeniden yayına başlıyor! Peki ne zaman ve hangi patronla?

 

TIKLAYIN - Yeniden yayına başlayacak olan Flash TV'nin Genel Müdürlüğü için kime teklif götürüldü?

Medyakoridoru'ndan haftanın ilk bomba kulisi: Yeniden yayına başlayacak olan Flash TV, hangi iki ünlü televizyoncuya teklif götürecek?

twitter takip