Medyakoridoru'ndan haftanın ilk bomba kulisi: Yeniden yayına başlayacak olan Flash TV, hangi iki ünlü televizyoncuya teklif götürecek?

Medyakoridoru%E2%80%99ndan+haftan%C4%B1n+ilk+bomba+kulisi:+Yeniden+yay%C4%B1na+ba%C5%9Flayacak+olan+Flash+TV,+hangi+iki+%C3%BCnl%C3%BC+televizyoncuya+teklif+g%C3%B6t%C3%BCrecek?
ABONE OL

Flash TV'nin yeniden izleyicilerle buluşacağını nisan ortasında ilk kez Medyakoridoru'ndan okumuştunuz. Kanalla ilgili yeni bir bombayı daha duyuruyoruz...

Geçtiğimiz nisan ayında ilk kez Medyakoridoru'nun duyurduğu 2019 yılında yayına ara veren Flash TV'nin yeniden yayına başlayacağı haberi, gündeme bomba gibi düşmüştü. Temmuz ayında izleyicileriyle buluşması beklenen ve Genel Yayın Yönetmenliği koltuğunda deneyimli gazeteci Hakan Aygün'ün oturacağı kanalda, yeni dönem öncesi hazırlıkları sürüyor. Elbette ki bu hazırlıkların en önemli ayağını da yeni kadro kurulması süreci oluşturmakta.

Medyakoridoru'nun edindiği bilgiye göre; başlangıçta yalnızca "eğlence" formatında yayın yapacağı açıklanan iş insanı Ömer Göktuğ'un sahibi olduğu kanalda, haber ağırlıklı programlar da olacak. 

ANA HABER VE TARTIŞMA PROGRAMI İÇİN HANGİ İKİ ÜNLÜ İSME TEKLİF SUNULACAK?

Medyakoridoru'na bilgi veren kaynaklar, yaklaşık iki buçuk yıllık bir aranın ardından güçlü bir dönüş yapmaya hazırlanan kanalın, iki ünlü televizyoncuya teklif götürme hazırlığında olduğunu belirtti. Bu isimlerden ilkinin, kanalın Ana Haber Bülteni'ni sunması için duayen televizyoncu Uğur Dündar, ikinci ismin ise kanalda yayınlanması planlanan bir tartışma programı için FOX'un eski Ana Haber sunucusu Fatih Portakal olacağı ifade ediliyor. Dündar'a SZC TV'den de Ana Haber Bülteni sunuculuğu için teklif götürüldüğünü önceki gün duyurmuştuk.

TIKLAYIN - Medyakoridoru'ndan yeni kulis: Sözcü TV ne zaman yayına başlıyor, Ana Haber için kime teklif sunuldu? İşte, detaylar!

 

                                                                    Uğur Dündar  -  Fatih Portakal

 

Bu arada kanalın transferlerini bu iki ünlü isimle sınırlı tutmayacağı, birçok tanınmış ismin de kanalda yer alabileceği gelen bilgiler arasında.

Şimdi gözler, iki usta habercinin bu teklife vereceği yanıtta...

 

TIKLAYIN - Medyakoridoru'ndan Flash TV bombası! Yeniden yayına başlıyor! Peki ne zaman ve hangi patronla?

 

TIKLAYIN - Yeniden yayına başlayacak olan Flash TV'nin Genel Müdürlüğü için kime teklif götürüldü?

 

twitter takip