Hatırla filminin konusu ne, oyuncuları kimler?

Hat%C4%B1rla+filminin+konusu+ne,+oyuncular%C4%B1+kimler?
ABONE OL

Bu akşam TRT 2 ekranlarında yayınlanacak olan 'Hatırla (Remember)' filmiyle ilgili merak edilenleri sizler için derledik...

Yönetmen Atom Egoyan'ın 2015 yılında beyazperdeye taşınan filmi "Hatırla (Remember)", bu akşam saat 21:30'da TRT 2 ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Peki filmin başrollerinde hangi isimler var, konusu ne?

Dram türündeki filmin başrollerinde; Christopher Plummer, Dean Norris, Martin Landau, Bruno Ganz, Ju¨rgen Prochnow ve Sofia Wells gibi isimler yer alıyor. Kanada, Meksika, Almanya, Güney Afrika yapımı olan Hatırla, 2015 Venedik Film Festivali Vittorio Ödu¨lu¨'ne layık görüldü.

 

IMDb : http://www.imdb.com/title/tt3704050/?ref_=fn_al_tt_1

Filmin konusu:

Zev, genç ve gu¨çlu¨ bir kahraman değil; savaşta sağ kalmayı başarmış, neredeyse bunamış ve ömru¨nu¨n son baharında intikam yemini etmiş bir ihtiyardır. Onu hayatta tutan tek şey yeni kaybettiği eşine ölmeden önce verdiği intikam sözu¨du¨r. 70 yıl önce Auschwitz toplama kampında ailesini katleden Nazi subayının sahte bir kimlikle Amerika’da yaşadığını öğrenen Zev, dostu Max’in de yardımıyla, gecikmiş adaleti titreyen elleriyle yerine getirmek için ilerleyen yaşına ve zayıflayan belleğine rağmen yola koyulur. Onu bekleyen şey ise su¨rpriz tesadu¨flerle dolu ve bir çok kişinin hayatını derinden sarsacak kıtalar-arası olağanu¨stu¨ bir yolculuktur… İntikam yolculuğundaki en bu¨yu¨k du¨şmanı ise kendi hafızasıdır.

twitter takip