Ünlü oyuncu Melis İşiten “Hikayemi Ben Seçtim” kitabını anlattı!

ABONE OL

Melis İşiten, konuk olduğu YouTube kanalı programında 'Hikayemi Ben Seçtim' kitabı ve yeni oyunu 'A-Normal'e dair açıklamalarda bulundu.

 

YouTube kanalında sanatseverlerin karşınsa çıkan Deniz Ali Tatar’ın sunduğu “Bir DALİ Muhabbet” in yeni bölümüne, son dönemde tiyatro severlerin karşısına çıkan ve bir yandan yazar kimliğiyle de ön plana çıkan Melis İşiten konuk oldu.
 
Kendi öykülerini kendileri yazmış 13 güçlü kadının hikayesine odaklanan “Hikayemi Ben Seçtim” kitabını Deniz Ali Tatar’a anlatan Melis İşiten, kitap yazma sürecini ve kitaba dair merak edilenleri izleyicilerle paylaştı.
 
Farklı farklı çatlaklardan yaşama süzülmüş kadınları anlatırken İşiten; “Reel hayatta mümkün değil belki, acı çektiğimiz yerden çıkmak. Ama benim kitabımdaki 13 kadınım da bir şekilde yollarını bulup, ayakta kalmayı becerebiliyor” diyerek kitabındaki karakterleri anlattı.
 
Hikayesi butik bir psikiyatri kliniğinde geçen yeni oyunu 'A-Normal'e de dair merak edilenleri de anlatan İşiten, bir oyunda daha oynamayı düşündüğünü de sözlerine ekledi. 
Aktif olarak yer aldığı sosyal medyanın, kendisi için git gide farklı bir boyut aldığını da ifade eden İşiten, Oscar adayı filmlerden en çok beğendiklerini açıkladı.
 
Deniz Ali Tatar’ın kendisini 'Scarlett Johansson'a benzetmesine gülerek tepki veren İşiten, Johansson’un çok beğendiği bir aktris olduğunu ifade etti.
 
“Asla ‘ahtapot’ yemem!”
 
Programın ‘farklı sorular’ köşesinde; çocukluğunda en çok sevdiği süper kahramanın ‘Spider-Man’ olduğunu söyleyen İşiten, asla yemeyeceği yemeğin de sevimsiz bir anısından dolayı deniz ürünlerinden ahtapot olduğunu dile getirdi. 
“Sosyal Medyada ‘SEN’” köşesinde ise İşiten, sosyal mecralardan gelen yorumları eğlenerek ve gülerek değerlendirdi ve yorumlara teşekkür etti. 
twitter takip