19 yıl önce yayınlanan Kurtlar Vadisi'nde koronavirüs detayı!

19+y%C4%B1l+%C3%B6nce+yay%C4%B1nlanan+Kurtlar+Vadisi%E2%80%99nde+koronavir%C3%BCs+detay%C4%B1%21;
ABONE OL

Türk televizyon tarihinin en çok izlenen yapımlarından biri olan Kurtlar Vadisi'nde ilginç Koronavirüs detayı ortaya çıktı. Sosyal medyada 'Kurtlar Vadisi Covid'i yıllar önce bilmiş' yorumları yapıldı.

Türk televizyonlarının unutulmaz yapımları arasında yerini alan Kurtlar Vadisi dizisinde ilginç bir Koronavirüs detayına rastlandı. 

Başrollerini Necati Şaşmaz, Oktay Kaynarca, Özgü Namal, Gürkan Uygun ve Seray Sever gibi isimlerin paylaştığı Kurtlar Vadisi dizisi uzun yıllar devam etti. Dizinin 15. bölümünde ortaya çıkan Koronavirüs detayı, görenlerin dikkatini çekti.

Bölümde, Deve Tuncay ve Erdal Kömürcü karakterleri arasında geçen bir diyalog, izleyiciyi şaşırttı. Deve Tuncay, bir sahnede ''Bu maske işinde çok para var. Hiçbir şey olmazsa 'SARS mikrobu Türkiye'de görüldü' diye haber çıkarıp 1 ayda 30 milyon maske satarlar.'' diyor.

Mikrobu mu getireceksin Çin'den?

Erdal Kömürcü'nün ''Abi Çin'den maskeleri sipariş edeyim mi?'' yanıtı üzerine sinirlenen Deve Tuncay'ın ''Oğlum, salak mısın? Mikrobu mu getireceksin Çin'den?'' diyerek öfkelendiği görüldü.

Tüm dünyayı sarsan Koronavirüs salgını (SARS-CoV-12), 2020 yılının başında ne yazık ki Türkiye'yi de etkisi altına aldı. Çeşitli önlemler ve her geçen gün geliştirilen aşılara rağmen, koronavirüs hala tam anlamıyla ortadan kaldırılmış değil.

twitter takip