Ekranlar onlara kaldı! Kanallar en çok Kemal Sunal filmi yayınlıyor!

Ekranlar+onlara+kald%C4%B1%21;+Kanallar+en+%C3%A7ok+Kemal+Sunal+filmi+yay%C4%B1nl%C4%B1yor%21;
ABONE OL

Pandemi nedeniyle dizi setlerine ara verilmesiyle ekran eski diziler ve filmlere kaldı. Kanalların yayınlamayı en çok tercih ettiği filmler ise, Türk sinemasının en sevilen isimlerinden birisi olan Kemal Sunal'ın filmleri oldu.

Koronavirüs salgını nedeniyle dizi setlerine ara verilmesinin ardından kanallar yayın akışlarına Yeşilçam filmleri başta olmak üzere çeşitli filmler ve eski dizileri koymaya devam ediyor.
 
Eski filmleri yayınlayan kanalların en çok tercih ettiği filmler ise Türk sinemasının samimiyetiyle kendisini hala sevdiren efsane ismi Kemal Sunal'ın filmleri oluyor. 
 
Özellikle; Show TV Türk sinemasının unutulmaz aktörü Kemal Sunal'ın filmlerini sık sık yayınlıyor. Kanalda hafta içi ve hafta sonu olmak üzere 2-3 kere Kemal Sunal filmi yayınlanıyor. 
 
Show TV'de geçtiğimiz günlerde Üçkağıtçı, Korkusuz Korkak, Atla Gel Şaban, Habamam Sınıfı, Yedi Bela Hüsnü, Tokatçı gibi Kemal Sunal filmlerini ekrana getirmişti.
 
Kanal D'de de ise geçtiğimiz haftalarda; "Yüz Numaralı Adam", "Gol Kralı" gibi Kemal Sunal filmleri ekrana gelmişti.
Kanallar bu hafta da, Türk halkının yüzünü en çok güldüren adam olarak bilinen usta aktörün filmlerine yer verdi.
 
Kanal D'de bu akşam "Doktor Civanım" filmi izleyici ile buluşacak. Kemal Sunal, Bahar Öztan, Yadigar Ejder, Ayşen Gruda, Ali Şen, Reha Yurdakul, İhsan Yüce gibi oyuncuların yer aldığı film doktor olmadığı halde okumaya giitiği şehirden doktor olduğunu söyleyerek gelen Kemal'in ve kasabalının hikayesini anlatıyor. Kemal doktor olmasa da, okuduğu kitaplar sayesinde kasabalının her derdini
çözdüğü için kasabalı Kemal'i sevmeye başlar.
 
Show TV'de ise yarın art arda iki Kemal Sunal filmi birden yayınanacak. Saat 20:00'de kadrosu Türk sinemasının sevilen isimleriyle dolu olan 'Tosun Paşa' ekrana gelecek. Tosun Paşa'dan sonra "İbo ile Güllüşah" filmi yayınlanacak. 
 
Tosun Paşa, iki düşman ailenin yeşil vadi ismindeki bir vadiye sahip olabilmek için giriştikleri rekabati ve bu ailelerden birisinin Yeşil Vadi'yi alabilmek için Tosun Paşa isminde bir akrabaları olduğuna dair söyledikleri yalanı anlatıyor.
twitter takip