En çok izlenen yaz dizisi belli oldu!

En+%C3%A7ok+izlenen+yaz+dizisi+belli+oldu%21;
ABONE OL

Yaz dizileri sezona tam gaz giriş yaparken reytingde bu hafta en çok izlenen diziler belli oldu.

1 / 14

Hafta boyunca prime timeda izleyiciyle buluşan yerli dizilerden en çok izlenen 12 yapım sıralandı. Prime time total reyting listesine göre, 1 Ağustos Pazartesi - 7 Ağustos Pazar tarihleri arasında en çok izlenen dizi şaşırttı.

2 / 14

Prime Time'da en çok reyting alan yerli diziler şöyle:

3 / 14

12. Ah Nerede (Star Tv - 5. bölüm)

Zehra, Cenker’i ilişkilerine inandırmak için can havliyle Ferit’i öper ancak daha sonra Ferit’in yüzüne nasıl bakacağını bilemez.Zehra Ferit’ten kaçmaya başlar.Ferit ise Cenker’in bu olayın peşini bırakmayacağını anlar ve Zehra ile olan ilişkilerini Cenker’in gözüne sokmak ister. Ancak bu o kadar kolay olmayacaktır çünkü Zehra, Ferit’ten utanıp ondan kaçmaya başlar.Zehra ve Ferit için yeni bir hikaye başlamaktadır. Şerbetlioğlu kardeşlerin ise şirket mesaisi tam gaz sürer. İş hayatı üç delikanlıyı da değiştirmeye başlar.Yenilmezler Kulübü ise, bu defa bir başka ‘Feritzede’ olan Huriye’nin depresyondan çıkması için el ele verirler.

4 / 14

11. Mükemmel Eşleşme (TRT1 - 4. bölüm)

Fadime’ye gelen mektup aile bireyleri için büyük bir merak konusudur. Herkes mektupta yazılanları merak etse de, Fadime ser verip sır vermez. Mektup kimden gelmiştir? Mektupta neler yazmaktadır? Mektupta her ne yazıyorsa, artık Fadime ve bütün aile bireyleri için hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır Fadime bu mektubu herkesten köşe bucak saklasa da, mektup Ahmet’in eline geçer. Artık Ahmet’in elinde Fadime’ye karşı çok büyük bir koz vardır. Kerem, Pınar için çok romantik bir sürpriz hazırlamıştır. Pınar, Kerem’in sürprizi ile karşılaştığında ona bir kere daha aşık olur. Öte yandan kız tarafı, erkek tarafını eve yemeğe davet eder. Erkek tarafı geleceği için evde hummalı bir hazırlık vardır. Erkek tarafı için çeşit çeşit yemek yapan Firuze ve Fadime, son anda başlarına gelecek büyük aksilikten habersizdir. Erkek tarafı ise, bu yemek için büyük beklentilere girmiştir. Karınları son derece aç bir şekilde, kız tarafının evine gelen erkek tarafı, karşılaştıkları manzara karşısında şoke olur.

5 / 14

10. Seni Kalbime Sakladım (TRT1 - 6. bölüm)

Türkan’ın şirkete gelişi, iki ailenin tanışıp kaynaşması için verilen bir yemek sözüyle sonuçlanır. Türkan, Gören Ailesi’ni kendi evinde ağırlamak için hummalı bir hazırlığa başlar. Oyunlarının açığa çıkacağını düşünen Zeynep ve Civanmert, artık birbirlerini göremeyecekleri için üzgündür. Diğer taraftan Zeynep’i geri kazanmak isteyen Mete sürpriz biriyle anlaşma yapar. Civanmert’i açıkça isteyen Müge ise yaptığı bir hamleyle Zeynep dâhil herkesi büyük bir krizin içine sokar...

6 / 14

9. Kara Tahta (TRT1 - 16. bölüm)

Atlas, Yasemin’in kaybolan telefonuyla ilgili bu denli endişe ortamı yaratılmasından şüphelenir. Irmak her ne kadar telefonun önemsizliğine dair bahaneler üretmek zorunda kalsa da Atlas ikna olmaz ve telefonu kimin gönderdiğine dair iz sürer. Irmak telefon bulunduğu için mutludur. Bunu yanı sıra Hikmet’in cinayet olayına dair fikirleri de Irmak ve Yasemin’i rahatlatır. Irmak artık düğün hazırlıklarına içtenlikle dahil olur. Yaptıklarının bir oyun olduğunu kabul eden Bekir’in ise düğün günü ortaya çıkacak büyük bir sürprizi vardır.

7 / 14

8. Seversin (Kanal D - 10. bölüm)

Asya, Tolga ile çalışmayacağını Bahri’ye net bir şekilde bildirir. Tolga bu hatasının bedelini ağır öder çünkü Bahri onu projeden çıkartır. Bahri, Asya’ya duyurmadan Tolga’ya bir şans daha tanır, üç gün içinde Asya onu affederse Tolga yine diziye dönecektir. Asya yeni girdiği bu dünyada ayakta kalmaya çalışırken bir de hakkında çıkan yalan haberle ilgili ailesini özellikle de abisini ikna etmek zorundadır. Asya için işin zor kısmı da budur. Fakat Kadir’in karşısında eski Asya yoktur. Tolga, Nesrin ve Hakan dışında annesi Suzan ve Selin’in de yardımıyla dört koldan saldıracak, Asya’nın affetmesi için uğraşacaktır. Tolga, Demir Leydi Asya’yı ikna edebilecek mi?

8 / 14

7. Balkan Ninnisi (TRT1 - 6. bölüm)

Jovanka ve Ertan’ın sırrının ortaya çıkması ile birlikte, konak savaş alanına döner. Dizi işinin olmaması herkesin umudunu kırar. Dizi işinin olmamasına Ertan’ın sebep olması Süleyman’ı çileden çıkarır. Süleyman, konağı büyük bir öfkeyle terk eder. ‘Romeo ve Juliet’ oyununu çocuklara öğreten Jovanka ve Ertan hakkında yapılan yalan haber, yine büyük tartışmalara sebep olsa da, Arif tiyatro işini halledip Mert’i mutlu ettiği için çok memnundur. Bu yalan haberi duyan Süleyman ise gerçek olduğuna inanıp, konaktakilerin başına bela olacak bir sürpriz misafirle birlikte geri döner. Dayısına kendisini affettirmek isteyen Ertan, çareyi radyoyu büyütmekte arar. Ertan dayısının itibarını yeniden kazanması için radyoda özel bir yayın yapar.

9 / 14

6. Gizli Saklı (Fox - 8. bölüm)

Naz ve Pamir, düğünde beklenmedik bir şekilde ortaya çıkan Zeynep’i idare etmek için çabalarlarken Aynur, Yaz’ın polis olduğunu ele verir, Zeynep bir anda düğünden kaybolur. Babasının yanına her şeyi anlatmaya gitmişken kapının önünde bavullarını görür ve Nehir’in doldurmalarıyla evden kovulduğunu öğrenir, gördüklerini anlatmaktan vazgeçer. Yaz ve Levent tam operasyonun bittiğini düşünüp umutlarını kaybetmiştir ki gelen sürpriz bir telefonla Zeynep onlara yardım edeceğini söyler. Bir yandan her şeyden habersiz Tarık, operasyonu başarıya ulaştıracak teslimatı gerçekleştirmek için Levent’e talimat verir. Her şey tıkırında ilerlerken Zeynep tekrar ortadan kaybolur. Koşuoğlu ailesi suçüstü yakalanır ve gizli saklı tüm sırlar ortaya dökülür. Bir kelebek havaya uçar ve bu hikâye bizlere yaşattığı tüm sürprizleriyle son bulur.

10 / 14

5. Gül Masalı (atv - 7. bölüm)

Arda’nın Toprak’a, Ece’nin de Gonca’ya meydan okumasıyla birlikte olaylar farklı bir boyuta taşınır. Arda, Ece ve Canan’la iş birliği yapmaya karar verirken, Toprak ve Tahir arasında da bir yüzleşme yaşanır. Gonca, kendisini istemeyenlere rağmen projesini hayata geçirebilmek için hazırlıklara başlar. Isparta’daki çalışan kadınların Atabeyler tarafından uğradığı haksızlıklara yakından tanıklık eder. Gonca’nın kooperatif kuracağını, yıllardır işleyen düzeni değiştireceğini öğrenen Rıfat, buna engel olmak için elinden geleni yapmaya kararlıdır. Toprak’la Gonca aşkı ve işlerin bozulduğuna dair halk arasında yayılan dedikodular yüzünden zor günler geçiren Atabeyler, üzerlerindeki kara bulutları dağıtmak için görkemli bir davet verirler. O gece her şey yolunda giderken aniden gelen davetsiz bir misafir, adeta kendi vicdanları önünde suçlu olan insanlar için yaklaşan hesap gününün habercisi gibidir.

11 / 14

4. Duy Beni (Star Tv - 5. bölüm)

Ekim’in zorbaların maskesini düşürmek için kurduğu oyun, Kanat’la fotoğrafının yayınlanmasıyla bozulur. Ekim, kendi oyununda yenilirken Leyla’nın bu fotoğrafı görmesiyle ikilinin arasına uçurum girer.Ekim’le Kanat ayrı ayrı fotoğrafı yayınlayanın peşine düşerken, Leyla hem Ekim’e hem Kanat’a öfkelidir. Fotoğrafın herkesin önünde yayınlanması, Melisa’yı Ekim’e karşı iyice doldurur.Ozan’ın Bekir’den aldığı bir bilgiyle Ekim’in yumuşak karnını keşfederler.Onu hiç beklemedikleri bir yerden vurmak için plan yaparlar. Ekim, zorbaların yanında hiç beklemediği birini görür. Bahar ve Selim okuldaki hiyerarşiyle savaşmaya devam ederken Bahar, kendini çaresiz ve işe yaramaz hissetmeye başlamıştır. Bu hislerden sıyrılıp kendini suçlamayı bırakması için en büyük destekçisi Selim olur. Leyla, şahit olduğu fotoğraftan sonra Kanat ve kendisiyle alakalı önemli bir karar alır.Bu karar,Gerçek Kolejinde kartların yeniden dağıtılmasına sebep olacaktır. Gerçek Koleji’nde herkes birbiriyle savaş halindeyken,Aziz kenarda tek başına başka bir oyun kurmanın peşindedir. Bu oyun, Ekim’in Kanat hakkında şok edici bir gerçeği öğrenmesine sebep olur.

12 / 14

3. Senden Daha Güzel (Fox - 8. bölüm)

Emir’in yaralanmasıyla birlikte Efsun en büyük travmasıyla yüzleşir. Efsun, uzun yıllardan sonra ilk defa cerrahi bir müdahalede bulunur. Bu kazanın Emir'de kalıcı bir etkisi olup olmayacağı ise muallaktadır. Emir ve Efsun’un kendilerini korumak için söyledikleri nişanlandıkları yalanı yerel bir haber olmaktan çıkar, bu yalanın İstanbul’daki kliniği etkileyecek sonuçları olur. Efsun’un babası Ferdi’nin kliniği ziyareti ise Efsun’un hayatında büyük değişiklere neden olacaktır.

13 / 14

2. Gelsin Hayat Bildiği Gibi (Show Tv - 3. bölüm)

Geçmişi ile tüm bağlarını koparan Sadi Payaslı’nın peşindekiler yerini bulmuşlardır. Üstelik Sadi Payaslı’nın izini bulan tanıdık biridir. Araz ve çetesi Karabayır Lisesi’nde kalan Aylin’in yerini bulmak üzeredir ama Aylin’i bu beladan kurtaracak bir kahraman ortaya çıkar. Melek ve Zülfikar sonunda birbirlerine karşı olan duyguları açıklar. Okul çıkışı takip edildiğini anlayan Payaslı, onu takip eden Nuri’nin adamlarına küçük bir tanışma partisi organize eder. Eve gelmeyen kardeşi Ozan için endişelenen Zülfikar, Ozan’ı bulmak için elinden geleni yapar. Sevda, Araz ve Vural ise gerçek işlerine dönüp, yol kenarında pusuya düşürdükleri aracı çalar. Ancak Araz, Vural’ın tavırlarından şüphelenmeye başlar. Karabayır Lisesi’ndeki günler Mert için zor geçer. Gizem’in yokluğunu iyiden iyiye hisseden Mert sonunda gidip özür dilemeye karar verir. Veli toplantısı günü gelip çatar. Mert’in velisi olarak okula giden Derya’yı okulda büyük bir sürpriz beklemektedir.

14 / 14

1. Tozluyaka (Fox - 5. bölüm)

Berk ve Ali’yi bir araya getiren kişi hala gizemini korurken gençler arasında da buzlar erimeye yüz tutmuştur. Kavga ile başlayan ilişkileri artık yön değiştirir. Kenan ve Önder’in iş birliğiyle herkesin birbirine maruz kalacağı bir ödev verilir. Her öğrenci mecburi de olsa bu ödevi yapacaktır. Şimdiki yolculuk aslında ilk defa tanışma şansı sağlar hepsine. Tüm bunlar olurken konser gecesine dair hiç görülmemiş bir görüntü çıkar ortaya. Yoksa katil hep gözlerinin önünde miydi?

twitter takip