Saygı dizisinden ilk teaser yayınlandı!

ABONE OL

Bir dönemin fenomen dizisi 'Behzat Ç'nin anti kahramanı Ercüment Çözer'in hikayesini anlatacak olan 'Saygı' dizisinden ilk görüntüler yayınlandı.

Bir döneme damga vuran ve geçen yıl son sezonuyla ekranlara gelen Behzat Ç. dizisinin spin-off projesi Saygı'dan ilk teaser yayınlandı. 
 
Ünlü oyuncu Nejat İşler'in orijinal dizide canlandırdığı kötü adam Ercüment Çözer hakkındaki dizi çok yakında BluTV'de izleyici ile buluşacak.
 
BluTV ve İnter Medya ortaklığında çekilen Saygı dizisi Türk TV tarihine damga vuran fenomen karakterlerinden biri olan Ercüment Çözer'in hikayesini anlatacak.
 
8 bölümden oluşması beklenen proje "Toplumdaki yozlaşmanın çözümünü kendi adaletinde bulan sert ve güçlü bir insan" mottosuyla yazıldı. İlk teaser ise; "Görgüsüzlük, bencillik, kibir. Tüm bunları, ona göre #SaygıÇözer" sözleriyle paylaşıldı.
 
 
Ercüment Çözer’in yolu, kendisi gibi olan ve bir nevi adalet arayışında olan iki kişiyle kesişecek ve dizinin hikayesi bu tanışma üzerinden ilerleyecek. Diziyi, “Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi”ni de kaleme alan Ercan Mehmet Erdem yazdı. Dizinin bir başka özelliği de karakterin İstanbul'da yaşıyor olması olacak.
 
Ercüment Çözer'in İstanbul maceraları çok yakında BluTV'de yayına girecek.
 
Dizide; Miray Daner, Boran Kuzum ve Erkan Can gibi oyuncular da yer alacak. 
 
Dizi; toplumdaki saygı kavramını, kadına, hayvana şiddeti, toplum içinde yaşama kurallarını gündeme taşıyacak.
twitter takip