Tuba Büyüküstün'den eski partneri Engin Akyürek açıklaması: 'Yeniden oynamak isterim...'

Tuba+B%C3%BCy%C3%BCk%C3%BCst%C3%BCn%E2%80%99den+eski+partneri+Engin+Aky%C3%BCrek+a%C3%A7%C4%B1klamas%C4%B1:+%E2%80%99Yeniden+oynamak+isterim...%E2%80%99
ABONE OL

Ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün, sosyal medyadan yaptığı canlı yayında gelen bir soru üzerine Kara Para Aşk dizisinde birlikte rol aldığı ve izleyiciler tarafından çok uyumlu bulunduğu Engin Akyürek ile yeniden oynamak istediğini söyledi.

Ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün koronavirüs salgını nedeniyle evinden çok çıkmazken sosyal medyadan yaptığı canlı yayınlarla da hayranlarıyla buluşuyor.
 
Büyüküstün YouTube üzerinden gerçekleştirdiği canlı yayında hayranlarından gelen soruları da yanıtladı.
 
Ünlü oyuncu gelen bir soru üzerine de, 2014-2015 sezonunda Kara Para Aşk dizisinde birlikte rol aldığı Engin Akyürek ile yeniden bir arada oynamak istediğini belirtti.
 
Gelen soruya cevap verirken Engin Akyürek ile güzel bir yakaladıklarını belirten Tuba Büyüktün, "Bir dönem üniversitelerde bile incelenmişti o iki karakterin arasındaki durum. İlişki açısından çok gerçekçi görünüyor, etkileyici diye. Engin ile güzel bir uyumumuz olmuştu. Tekrar oynamak isterim tabii ki" dedi.
 
 
Tuba Büyüküstün, koronavirüs salgını ile ilgili gelen sorulara cevap verirken de, salgın geçtiğinde yurt dışına çıkarken artık yanına maske ve eldiven alacağını vurguladı. Büyüküstün, "Yurt dışına gidersem kriterim ne olur bilmiyorum ama virüs geçtiği zaman sanırım hepimiz kullanmasak bile yanımıza maske ve eldiven alacağız. Bu dönem bize böyle bir deneyim ve alışkanlık verdi sanırım" diye konuştu.
 
Tuba Büyüküstün, şiddet gören kadınların durumunu anlatan bir projede yer alıp almayacağıyla ilgili olarak, "Aslında bu derin bir konu, kendi aramızda da konuşuyoruz. Günümüzde kadınlar fiziksel ya da psikolojik şiddete uğruyor. Aslında yanımızda kimse olmadığı için psikolojik şiddeti kimse de görmüyor ama bunu küçümsememek gerek. En az fiziksel şiddet kadar insanın içini çürüten bir şey bu durum. Hadi dikkat çekelim diye yapılacak bir şey değil. Eğer anlatılacak bir konu varsa, yapılır tabii ki" ifadelerini kullandı.
 
Öte yandan Büyüküstün, bir soru üzerine yıllardır kıyaslandığı meslektaşı Beren Saat'i tanıdığını söylerken, yorum yapmaktan kaçındı.
twitter takip