Reytinglerde eski dizi ve Türk filmleri hakimiyeti! Ekran onlara kaldı!

Reytinglerde+eski+dizi+ve+T%C3%BCrk+filmleri+hakimiyeti%21;+Ekran+onlara+kald%C4%B1%21;
ABONE OL

tv 8'in sevilen yarışması Survivor liderliğini korumaya ve reyting listesinin başında yer almaya devam ederken reyting listesinin üst sıralarında Yeşilçam filmleri ve eski dizilerin varlığı da dikkat çekiyor.

tv 8 ekranlarında yayınlanan 'Survivor Ünlüler-Gönüllüler' yarışması dizi setlerine verilen aradan dolayı ekranın boşaldığı bu dönemde reyting listesindeki yerini iyice sağlamlaştırdı.
 
Haftanın her günü ekrana gelen sevilen yarışma programı reyting listesinde de fırtınalar estiriyor. Program; Sercan ve Nisa arasındaki ilişkiden sonra Barış ve Yasin arasında çıkan kavga ile de konuşulurken bu olaylar programın reytinglerine de olumlu olarak yansımaya devam ediyor.
 
Öte yandan; reyting listesinde Türk filmleri ve yeniden yayınlanmaya başlayan eski diziler de dikkat çekiyor.
 
Dün akşam, Survivor Total'de; 13,50 reytingle, AB grubunda 12,72 reytingle, Abc1 grubunda 14,50 reytingle her üç kategoride de birincilik elde etti.
 
Gülbin Tosun'un sunduğu Fox Ana Haber Haftasonu ise, Total'de 8, 55 reytingle, AB grubunda 9,52 reytingle, Abc1 grubunda da yine 9, 52 reytingle her üç kategoride de ikinci oldu.
 
Show TV ekranlarında yayınlanan ve Türk sinamasının sevilen isimleri Kemal Sunal, Oya Aydoğan, Şevket Altuğ, Ali Şen'in rol aldığı 'Yedi Bela Hüsnü' filmi de; Total'de 4,66 reytingle dördüncü, AB grubunda 3,83 reytingle altıncı, Abc1 grubunda 4,18 reytingle yedinci oldu. 
 
Star TV'nin yeniden izleyici ile buluşan eski dizisi Güzel Köylü de, Total'de; 4,13 reytingle altıncı, Ab grubunda 2,01 reytingle onsekizinci, Ab grubunda ise 3,00 reytingle onbeşinci sırada yer aldı.
twitter takip