tv100'de üst düzey ayrılık!

tv100%E2%80%99de+%C3%BCst+d%C3%BCzey+ayr%C4%B1l%C4%B1k%21;+
ABONE OL

tv100'ün yönetici kadrosundan ayrılık haberi geldi.

İş insanı Necat Gülseven'in kurucusu olduğu 3N Medya Grubu çatısı altında yayın yapan tv100 kanalının yönetici kadrosunda ayrılık yaşandı.

Medya Koridoru'nun edindiği bilgiye göre; kanalın kuruluşundan bu yana Yayın Koordinatörlüğü görevini yürüten Bülent Çöltekin, haziran ayı sonunda görevi bırakacak.

Çöltekin'den boşalan koltuğa ise Kanal D'nin eski Genel Yayın Koordinatörü Mustafa Aşçıoğlu oturacak.

 

MUSTAFA AŞÇIOĞLU KİMDİR?

Anadolu Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunu olan Mustafa Aşçıoğlu sektöre 1991 yılında Kanal 6'da muhabir olarak başladı. Deneyimli isim sonrasında muhabirlik görevine ATV'de devam etti ve ilk olarak 2005 yılında Kanal D'de Haber Koordinatörü görevini üstlendi.

Sektörün önemli isimlerinden olan Mustafa Aşçıoğlu 2009 yılında ATV ve 2015 yılında Star TV Haber Koordinatörlüğü görevilerinin başına geçti. Deneyimli isim 2016 yılında Kanal D Haber Koordinatörü olarak eski kanalına geri döndü ve sonrasında 2018 yılında Kanal D Genel Yayın Koordinatörlüğü görevinin başına geçti.

 

 

 

BÜLENT ÇÖLTEKİN KİMDİR?

Gazetecilik hayatına, üniversite ikinci sınıfta Güneş Gazetesi’nde gece muhabiri olarak başlayan Çöltekin, Kanal D, Show TV, Kanal 1 ve Cine 5 gibi önemli televizyon kanallarında haber müdürlüğü, Beyaz TV ve TVEM'de ise Haber Genel Yayın Yönetmenliği görevlerinde bulunmuştu. Televizyon haberciliğinin deneyimli ismi son olarak TGRT Haber'de Haber Koordinatörlüğü görevindeydi.

 

twitter takip