Deniz Zeyrek: 'İddialar doğru değil!'

Deniz+Zeyrek:+%E2%80%99%C4%B0ddialar+do%C4%9Fru+de%C4%9Fil%21;%E2%80%99
ABONE OL

Sözcü yazarı Deniz Zeyrek, Güçlendirilmiş Parlamenter Sistemi’nin açıklandığı toplantıda CHP'li bir danışmanın üzerine yürüdüğünü yazmıştı. Medyakoridoru'na konuşan CHP'li danışman ise Zeyrek'in 'özel ayrıcalıklar' istediğini, olmayınca da olay çıkardığını söylemişti. 'Bu iddialar doğru değil' diyen Zeyrek, “Ağzımdan dışarı çağırma gibi bir söz çıkmadı, herhangi bir fiziki çağrım da olmadı” dedi.

 

Pınar Karahan / Editör

[email protected]

 

Sözcü yazarı Deniz Zeyrek, bugünkü köşe yazısında, altı partinin bir araya gelerek Güçlendirilmiş Parlamenter Sistemi’ni açıkladığı toplantıda CHP’li bir danışmanın “Sen kimsin?” diye bağırdığını ve üstüne yürüdüğünü kaleme almıştı.

Medyakoridoru’na konuşan ve isminin gizli kalmasını isteyen CHP’li danışman, Zeyrek’in “özel ayrıcalıklar” istediğini, olmayınca da eliyle dışarıda görüşürüz hareketi yaptığını ve böyle bir şey olmamasına rağmen “Sen bana gerizekalı diyemezsin” diyerek olay çıkardığını söylemişti.

Zeyrek'ten bu iddialarla ilgili yeni bir açıklama geldi.

Medyakoridoru'na konuşan Deniz Zeyrek, “Ağzımdan dışarı çağırma gibi bir söz çıkmadı, herhangi bir fiziki çağrım da olmadı” diyerek danışmanın iddialarını doğrulamadı.  

-TIKLAYIN - CHP'li danışman konuştu: 'Deniz Zeyrek eliyle ‘dışarıda görüşürüz’ hareketi yaptı'

twitter takip