Fatih Altaylı'dan Medyakoridoru'na Cavit Çağlar açıklaması: Vallahi de billahi de öyle dedi

Fatih+Altayl%C4%B1%E2%80%99dan+Medyakoridoru%E2%80%99na+Cavit+%C3%87a%C4%9Flar+a%C3%A7%C4%B1klamas%C4%B1:+Vallahi+de+billahi+de+%C3%B6yle+dedi+
ABONE OL

Habertürk gazetesi yazarı Fatih Altaylı, Olay TV'nin sahibi Cavit Çağlar'ın 'Kulağından tutar atarım' cümlesini yalanlamasıyla ilgili ilk kez Medyakoridoru'na açıklama yaptı.

İş insanı Cavit Çağlar, sahibi olduğu Olay TV'yle ilgili geçtiğimiz günlerde Habertürk gazetesi köşe yazarı Fatih Altaylı'ya bir mülakat vermişti. Çağlar,'ın Altaylı'ya yaptığı açıklamada, "Yorum yok, taraf tutmak yok , yorum yapanı kulağından tutar atarım, baskı olursa kapatır giderim" sözleri ise tepki çekmişti.

Gelen tepkilerin ardından bugün Twitter'dan yeni bir açıklama yapan Çağlar, "Yıllardır gazeteci arkadaşlarımla birlikte yayıncılık yapan biri olarak, “gazetecileri kulağından tutar atarım” demedim, diyemem. Ben hem siyasetçi olarak hem medya patronu olarak gazetecilerle hep dostane bir ilişki kurdum" ifadelerini kullanarak Altaylı'yı yalanlamıştı.

Medyakoridoru, Fatih Altaylı'ya Çağlar'ın röportajda bu ifadeleri kullanıp kullanmadığını sordu. 

İşte, Altaylı'nın açıklaması:

"Vallahi de billahi de öyle dedi demekten başka ne diyebilirim ki. Böyle bir şey uydurmak için ne gerekçem olabilir ki. Dediği her şeyi yazdım. Hatta bir kaç şeyi de yazmadım."

twitter takip