Halk TV, bir tecrübeli gazeteciyi daha kadrosuna dahil etti!

Halk+TV,+bir+tecr%C3%BCbeli+gazeteciyi+daha+kadrosuna+dahil+etti%21;+
ABONE OL

T24 yazarı Fikret Bila, halktv.com.tr ile el sıkıştı.

Tecrübeli gazeteci Fikret Bila, halktv.com.tr'nin yazar karosuna katıldı. Bugün T24'teki köşesinden okurlarına veda eden Bila, yazısında yeni adresinin halktv.com.tr olacağını da açıkladı.

Bila, yazısında şu ifadelere yer verdi:

‘BUNDAN SONRA...’

Yazısının sonunda “Değerli okurlarım, T24 gazetecilikte bir başarı öyküsüdür” diyen Fikret Bila, sözlerine şöyle devam etti: “En zor koşullarda dahi özgür gazetecilik yapılabildiğini kanıtlayan, gazetecilik ilkelerinden ödün vermeden, özveri içinde, emek-yoğun bir mücadeleyle kendisine çok etkili ve saygın bir yol açan T24 Türk basını için çok özel bir yere sahip. Ben de bu mücadeleyi yürüten değerli meslektaşlarıma katkı vermeye çalıştım. Bundan sonra yazılarıma halktv.com.tr’de devam edeceğim. Siz değerli okurlarıma, T24’ü zor koşullarda kuran ve yaşatan, uzun yıllar birlikte çalıştığım çok değeri meslektaşım Doğan Akın başta olmak üzere, T24’ün emekçilerine, meslektaşlarıma teşekkür ediyorum.”

MEDYAKORİDORU, MEHMET TEZKAN'IN YENİ ADRESİNİ DUYURMUŞTU!

Bu arada T24'e veda eden isimlerden biri de deneyimli gazeteci Mehmet Tezkan oldu. Medyakoridoru'nun bir süre önce Halk TV ile anlaştığını duyurduğu Tezkan, bugünkü veda yazısıyla haberimizi doğrulamoş oldu.

TIKLAYIN - Bir transfer daha! Halk TV, tanınmış gazeteciyi de kadrosuna kattı

İşte, Tezkan'ın veda yazısı:

“T24’ü sevmiştim, umarım T24 okurları da beni sevmiştir. Başka bir mecraya gidiyorum. Uzağa değil, kardeş yayına” diyen Tezkan, sözlerine şöyle devam etti: “1 Eylül’den itibaren beş gün halktv.com.tr’de yazacağım.  Bu kadarla değil.  Ayrıca hafta içi beş gün de Halk TV ekranında olacağım. Pazartesinden cumaya… Her sabah 08’den 11’e kadar… Kiminle mi? İbrahim Kahveci ve Seda Selek ile… Ekonomiden siyasete, günlük hayattan magazine hatta spora kadar günü konuşacağız, günü yorumlayacağız. Beklerim…”

twitter takip