Medyakoridoru'ndan yeni kulis: Olay TV, KRT ve Flash TV'ye talip!

Medyakoridoru%E2%80%99ndan+yeni+kulis:+Olay+TV,+KRT+ve+Flash+TV%E2%80%99ye+talip%21;
ABONE OL

Kısa bir süre önce yayın hayatına veda etmek zorunda kalan Olay TV'nin frekans arayışı sürüyor...

Bursa'daki merkezini büyük umutlarla İstanbul'a taşıyan ve önemli habercileri kadrosuna dahil eden iş insanı Cavit Çağlar'ın sahibi olduğu Olay TV, iktidardan gelen baskı nedeniyle 25 Aralık'ta yayınını sonlandırmak zorunda kalmıştı. Yalnızca 26 gün yayında kalabilen kanalın bir diğer ortağı Hüseyin Köksal ise aynı kadroyla ve farklı bir kanal ismiyle yola devam etmekte kararlı olduğunu dile getirmiş ve frekans için bazı kanallarla görüşme yapmıştı.

Bu kanallardan biri de son dönemde yaptığı transferlerle adından söz ettiren KRT TV'ydi. Medyakoridoru'nun edindiği bilgiye göre; başta bu teklife sıcak bakmadığı öne sürülen KRT yönetiminin, şu an için satışa olumlu baktığı ve Köksal'a frekans için 30 milyon lira fiyat biçtiği belirtiliyor.

Bir başka edindiğimiz önemli bilgi ise; Olay TV'yi aynı kadroyla sürdürmekte kararlı olan Köksal'in frekans için 2019 yılında kapanan Flash TV'nin sahibi iş insanı Ömer Göktuğ ile de masaya oturduğu ve Göktuğ'un kanal için 4 milyon dolar istediği...

Öte yandan Köksal'ın görüşmelerinin bu iki kanalla sınırlı kalmadığı, Ankara merkezli Kanal B'nin frekansını satın almak için de görüşmeler yürüttüğü gelen bilgiler arasında.

Kulislerde bu üç kanal arasından KRT TV'yle yapılan görüşmelerin olumlu sonuçlanma ihtimalinin daha yüksek olduğu konuşulurken, Olay TV'nin hangi isimle ve hangi frekans üzerinden yayına devam edeceği ise önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.

twitter takip