'Menajerimi Ara' dizisiyle ilgili skandal iddia: Başrol oyuncusunun koronavirüs olduğu ekipten saklandı, iki gün hasta çalıştırıldı!

%E2%80%99Menajerimi+Ara%E2%80%99+dizisiyle+ilgili+skandal+iddia:+Ba%C5%9Frol+oyuncusunun+koronavir%C3%BCs+oldu%C4%9Fu+ekipten+sakland%C4%B1,+iki+g%C3%BCn+hasta+%C3%A7al%C4%B1%C5%9Ft%C4%B1r%C4%B1ld%C4%B1%21;
ABONE OL

Star TV'de ekrana gelen 'Menajerimi Ara' dizisiyle ilgili çok önemli bir iddia ortaya atıldı. Sosyal medyada gündeme gelen iddiaya göre; koronavirüse yakalanan başrol oyuncusu Ayşenil Şamlıoğlu'nun test sonucunun pozitif çıktığı ekipten saklandı, 2 gün hasta çalıştırıldı.

Televizyon dünyası, 2 gündür yapım sektöründe ve sosyal medyada tartışılan koronavirüs skandalı iddiasıyla çalkalanıyor...

İddiaya göre; yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği, başrollerinde ise Canan Ergüder, Barış Falay, Ayşenil Şamlıoğlu, Fatih Artman, Deniz Can Aktaş ve Ahsen Eroğlu'nun yer aldığı Star TV'nin sevilen dizisi "Menajerimi Ara"da koronavirüs önlemleri hiçe sayıldı.

AYŞENİL ŞAMLIOĞLU, KORONAVİRÜS OLDUĞU HALDE ÇALIŞTIRILDI!

İlk olarak sektör içinde konuşulan ardından da sosyal medyaya yansıyan iddialara göre; başrol oyuncusu Ayşenil Şamlıoğlu'nun Covid-19 testinin pozitif çıktığı ekipten saklandı ve 2 gün boyunca hasta çalıştırıldı. Twitter'da @apcayiz adlı hesabın paylaştığı söylentilere göre; durum ortaya çıkınca da sete paydos verildi ve ekibin tamamına test yapıldı. Yapılan testlerin ardından 15 kişinin testinin pozitif çıktığı belirlendi.

İREM DERİCİ VE DENİZ CAN AKTAŞ'IN TEST SONUCU POZİTİF OLDUĞU HALDE EVLERİNE ÇEKİME GİDİLDİ!

Ancak iddialar bununla sınırlı kalmadı... Dizinin başrol oyuncusu Deniz Can Aktaş ve diziye konuk oyuncu olan şarkıcı İrem Derici'nin test sonuçları pozitif olmasına rağmen evlerine çekime gidildi. 

AY YAPIM'DAN AÇIKLAMA YOK!

Sosyal medyada gündeme gelen bu iddiaları sormak için telefonla ulaştığımız Ay Yapım yetkilileri ise sorularımızı yanıtsız bıraktı.

İşte, @apcayiz adlı hesaptan paylaşılan o tweet'ler:

 

twitter takip