Yeniden yayına başlayacak olan Flash TV'nin Genel Müdürlüğü için kime teklif götürüldü?

Yeniden+yay%C4%B1na+ba%C5%9Flayacak+olan+Flash+TV%E2%80%99nin+Genel+M%C3%BCd%C3%BCrl%C3%BC%C4%9F%C3%BC+i%C3%A7in+kime+teklif+g%C3%B6t%C3%BCr%C3%BCld%C3%BC?
ABONE OL

Önümüzdeki temmuz ayı içerisinde ara verdiği yayınına yeniden başlayacağı belirtilen Flash TV'nin Genel Müdürlük koltuğu için sürpriz bir isme teklif sunuldu.

Medyakoridoru, geçtiğimiz günlerde 2019'da iktidardan gelen baskılar nedeniyle yayınına ara veren ve iş insanı Ömer Göktuğ'un sahibi olduğu Flash TV'nin yeniden yayına başlayacağını duyurmuştu. Göktuğ, Medyakoridoru'na yaptığı açıklamada, kanalın 'eğlence' formatında geri döneceğini ve temmuz ayı içerisinde yayında olmayı planladıklarını belirtmişti.

Yine Medyakoridoru'nun edindiği yeni bir bilgiye göre; kanalın Genel Müdürlüğü için gazeteci ve televizyon sunucusu Hakan Aygün'e teklif sunuldu. Aygün'ün bu teklife ne yanıt verdiği ise henüz açıklanmış değil.

Gelişmeler Medyakoridoru'nda olacak!

"IBAN" PAYLAŞIMINDAN DOLAYI TUTUKLANMIŞTI!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın corona virüsü salgını nedeniyle canlı yayında IBAN numarası verip bağış kampanyası başlatması sonrası attığı tweet nedeniyle tutuklanan gazeteci Hakan Aygün, geçtiğimiz yıl mayıs ayında tahliye edişmişti.

Hakan Aygün kimdir?

29 Ekim 1962 Giresun doğumlu Türk gazeteci, sunucu ve köşe yazarıdır. Hakan Aygün, mesleğe 1986 yılında Cumhuriyet Gazetesi’nde başladı. 1991’de Aktüel Dergisi’ne geçti. Daha sonra Milliyet Gazetesi’nde yer aldı. Ardından HBB’ye ve daha sonrasında da Show TV’ye geçti.

1996 yılında Star TV’de Gece Hattı Programı’nı 1998 yılı Nisan ayına kadar sürdürdü. 1999 yılında atv’de Ali Kırca ekibinde Kahvaltı Haberleri’ni bir yıl kadar sundu. Daha sonra Takvim Gazetesi’nde köşe yazarlığına başlayan Aygün, Ufuk Güldemir ve Serfinaz Ergün ile birlikte Haberturk.com adlı güncel haber sitesinin kurucuları arasında yer aldı. 2000 yılında Kanal 6’da Ana Haber Bülteni’ni sundu. 2001 yılında Habertürk’te “Basın Kulübü” adlı programı başlattı. 2003 yılında Yarın Gazetesi’nde köşe yazarlığı yapmaya başladı. 2004 yılından 2007 yılı Ağustos ayı ortalarına kadar Flash TV’de Ana Haber Bülteni sunuculuğu ve haber koordinatörlüğü görevinde bulundu.

Bir süre Evet Gazetesi’nde köşe yazısı yazan Aygün, gazetenin 2006 Kasım ayında kapanmasıyla Bugün Gazetesi’nde köşe yazısı yazmaya başladı. 2009 Ekim ayında yeniden Flash TV’de Ana Haber Bülteni’ni sunmaya başlayan Aygün, 2010 yılı Mayıs ayında görevinden alındı. Bugün TV’de “Yuvarlak Masa” adlı programı hazırlayıp sundu. 2013 yılı başlarında Halk TV Genel Yayın Yönetmeni oldu.

twitter takip