Yuvaya geri döndü! Olay TV ile anlaşan Duygu Demirdağ imzayı attı!

Yuvaya+geri+d%C3%B6nd%C3%BC%21;+Olay+TV+ile+anla%C5%9Fan+Duygu+Demirda%C4%9F+imzay%C4%B1+att%C4%B1%21;
ABONE OL

Olay TV ile anlaşan tanınmış ekran yüzü Duygu Demirdağ, bugün kanalın Kağıthane'de yeni kurulan ofisine giderek sözleşme imzaladı.

Uzun yıllar CNN TÜRK'te muhabirlik ve spikerlik yapan Duygu Demirdağ, bugün mesleğe ilk başladığı kanal olan Olay TV'ye geri döndü. Demirdağ, kanalda spiker olarak görev alacak.

Olay TV Genel Yayın Yönetmeni ile masaya oturan Demirdağ, çok mutlu ve heyecanlı olduğunu ifade etti ve sözleşmesini imzaladı.

Duygu Demirdağ kimdir?

1987 yılında Bursa'da doğmuştur. Uludağ Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği Bölümü'nden 2008 yılında mezun oldu. Londra Middlesex Üniversitesi'nde 'Medya ve İletişim Yönetimi' alanında yüksek lisansını yaptı. İspanya, Universidad de Salamanca'da İspanyol ve 'Latin Amerika Sineması' ile 'Avrupa Birliği Ekonomi ve Politikası' alanlarında eğitim aldı.

Duygu Demirdağ, televizyonculuğa, üniversite yıllarında, Line Media Group bünyesinde spiker ve program yapımcısı olarak başladı. 3 yıl boyunca hafta sonu ana haber bültenini sundu, 'Bu Gece' isimli gece bülteninin editörlüğünü ve sunuculuğunu üstlendi.

Adını Giuseppe Tornatore'nin efsane filmi 'Stanno Tutti Bene'den, ilhamını herkesin keyfini yerine getirme hayalinden alan kültür-sanat programı 'Herkesin Keyfi Yerinde'nin yapımcılığını ve sunuculuğunu yaptı. Gündemi akademisyenler, haberciler, sanatçılar ve iletişimcilerle konuştu.

CNN Türk'e 2010 yılında katıldı. Muhabir olarak, 'Türkiye'nin Enerji Haritası', 'Yeni Muhafazakârlar', 'Yokluk 4 Mevsim', 'Yunanistan Ekonomik Krizi' gibi dosyaları hazırladı. 3 yıl boyunca muhabir olarak Taksim Gezi Parkı Protestoları, Van Depremi, Yunanistan ekonomik krizi gibi toplumsal olayları takip etti.

Sahadan, stüdyoya geçiş yaptı. 'Gece Haberleri' ile başladığı spikerlik yolculuğuna 2 yıl boyunca Hafta Sonu Ana Haber'i sunarak devam etti. Seçim dönemlerinde ve siyasi partilerin kurultay süreçlerinde özel yayınlarla ekranda oldu. 'Gündem Özel' tartışma programının moderatörlüğünü yaptı. CNN Türk'te hafta içi bültenlerini sunmasının yanı sıra 'İnsanlık Hali' programını hazırladı.

2018 yılında CNN Türk'ün Doğan Medya'dan Demirören Medya'ya geçmesinin ardından aynı yıl mayıs ayında sebep gösterilmeden iş akdi feshedildi. Duygu Demirdağ, CNN Türk'ten ayrılmasının ardından internetten yayın yapan Doğruluk Payı, Celebrity Speakers (Konuşmacı Ajansı), 90+ gibi çeşitli platformlarda görev aldı. Ayrıca bazı ilçe belediyeleri ve kurumlarda basın yayın koordinatörlüğü yaptı.

İngilizce ve İspanyolca moderatörlük yaptı, biyografi kitapları yazdı. Boş zamanlarında spor yapmaktadır. Verdiği bir röportajda piyano çaldığını, iyi bir anlatıcı olmak istediğini, çocukları çok sevdiğini dile getirdi.

twitter takip