Olay TV yayına başlıyor! İşte, tanıtım videosu...

ABONE OL

Süleyman Sarılar yönetiminde yayına başlayacak olan kanalın hazırlıkları tamamlandı. İşte, 30 Kasım 2020 tarihinde yeni yüzüyle izleyici karşısına çıkacak olan Olay TV'nin tanıtım videosu!

Bursa'daki merkezini İstanbul'a taşıyarak, oluşturduğu iddialı kadro yapılanmasıyla dikkat çeken Olay TV'nin ne zaman yaına başlayacağını ilk kez Medyakoridoru yazmıştı. 30 Kasım 2020 tarihi itibarıyla yeni yüzüyle ilk kez izleyicinin karşısına çıkacak olan kanalın tanıtım videosu da paylaşıldı.  

Kanalın Genel Yayın Yönetmeni Süleyman Sarılar'ın Twitter adresinden paylaştığı tanıtım videosunda, Olay TV'nin ekran yüzleri ve muhabirlerinin yanı sıra, Sarılar'ın anons konuşmasına da yer verildi.

Videoda, "Herkese eşit mesafede duracağız" diyen Sarılar, ayrıca tek ölçülerinin "habercilik" olacağını da vurguluyor... 

Tanıtım videosunun en dikkat çeken mottolarından biri ise "Habercilik fabrika ayarlarına dönüyor" ifadesi...

İşte, o tanıtım videosu:

İş insanı Cavit Çağlar'ın sahibi olduğu ve merkezini İstanbul'un Kağıthane ilçesinde bulunan yeni ofisine taşıyan Olay TV, Türkiye'nin en modern teknik altyapısına sahip olduğu iddiasıyla yola çıkıyor.

Genel Yayın Yönetmenliiği koltuğunda Süleyman Sarılar'ın oturduğu Olay TV'nin kadrosunda Nevşin Mengü, Özlem Akarsu Çelik, Duygu Demirdağ, Ali Ekber Aydın, Şafak Ongan, Mehmet Bal, Nazlı Bolak, Gökhan Kayış, Kenan Şener ve Alican Uludağ gibi tecrübeli isimler yer alıyor...

twitter takip